Oldal frissítése

Microsoft Band 2 (Nagyméretű szalag)

Microsoft Band 2 (Nagyméretű szalag)

Cool, ami jön a jól bevált a Microsoft, célja az összes szerelmeseinek a modernizmus és az aktív életmód. Nem csak ez garantálja a modern és funkcionális technológia, hanem egyesíti a modern design a funkcionalitással. Ahhoz, hogy hatékonyan elérjék fitness céljait és hatékony munkavégzéshez, büszke tulajdonosa lett ennek az érdekes sportot teszter, amely egy nagyon kedvező áron, és integrálja a legfejlettebb funkciókat. A termék lesz egy kiváló segítő tekintetében az egészséges életmód és edzőpartner. 

legfontosabb jellemzői

  • Figyelemmel kíséri a szívfrekvencia, elégetett kalóriát és az alvás minőségét
  • Készült az futás, kerékpározás, golf és az általános életmód Action
  • Monitoring e-mailek, naptárak, hívás naplók
  • 11 érzékelők, például a GPS, barométer és UV-monitor
  • Színes hajlított kijelző
  • Kompatibilis a Windows Phone, Android és az iPhone

Elegáns külső, technológiai belül

Kiválasztásánál sporttester, akkor figyelembe kell vennie a szinten és milyen sporttevékenységek, hogy a legtöbb futnak. Hosszantartó készülék lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérje az összes szükséges információt a 48 órát.A feltöltéséhez szükséges idő a teljes kapacitás hihetetlen. Elég, ha csak 1,5 óra, és már indulhat is. Akár megy minden olyan tevékenységet, a szívritmus monitor csendben szolgálja az összes szükséges adatot. Nabízí možnost sledovat SMS zprávy, příchozí hovory, náhledy emailů, události v kalendáři, aktualizované stavy vašich známých na Facebooku, finance, počasí - vše uvidíte na zápěstí, bez nutnosti vytažení telefonu z kapsy. Ön mindig tudni fogja, mire számíthat, és ahol kell.

Paraméterek

Funkciók

Üzemidő és tárhely

Átlagos akkumulátor üzemidő 48 óra (2 nap)

Rendeltetés

Típus Uniszex
Kód:  MSFT007
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10