Oldal frissítése

Microsoft 365 Business Premium (havi előfizetés)

11 090 Ft

Microsoft 365 Business Premium (havi előfizetés)

Microsoft 365 Business Premium elektronikus licenc 1 hónapos előfizetéssel

A Microsoft 365 Business Premium elektronikus licenc megvásárlásával a Microsoft átfogó szolgáltatásainak havi előfizetésében részesülsz. Egészen pontosan ez az Microsoft 365 alkalmazások kényelmes összeállítását takarja továbbfejlesztett kiegészítőkkel az üzleti megbeszélések zökkenőmentesebb megtervezéséhez (e-mail naptárral) vagy 1 TB-os felhő tárhellyel a fontos dokumentumok megosztásához a munkatársaiddal. Emellett a Microsoft 365 Business olyan fejlett biztonsági mechanizmust is kínál, amely megbízhatóan nyújt védelmet az érzékeny adatoknak a visszaélések kiküszöbölésére a számítógépeken,az okostelefonokon és a tableteken. Ez a verzió magában foglalja még a Windows 10 Pro verziófrissítést is.

E-mail + Naptár + Outlook

Az Outlook alkalmazással és a megosztott naptárral tarthatod a kapcsolatot a többiekkel és mindig produktív maradhatsz. Ez magában foglalja az 50 GB-os e-mail szervert a biztonságos Microsoft Exchange platformon.

Word

Készíts nagy méretű dokumentumokat, az intelligens rendszerek segítenek a helyesírásban, a nyelvtanban és a stílusos megjelenésben. Mutatós sablonok ezrei várnak rád a különböző típusú dokumentumokhoz.

Excel

A fejlett formázással és a különféle grafikonokkal jobban áttekinthetővé válnak az adataid.

PowerPoint

Alkoss hatásos prezentációkat animációkkal, 3D modellekkel vagy videofelvételekkel. Megjegyzéseket adhatsz minden egyes diához, így biztosan semmit nem felejtesz ki a prezentáció alatt.

OneDrive a cégek számára

OneDrive a cégek számára

Az 1 TB kapacitású OneDrive felhőnek köszönhetően rengeteg tárhely áll a rendelkezésedre a fájlok biztonságos megosztásához és a csapatmunkához. Természetesen bármilyen eszközről teljes hozzáférésben részesülsz.

Biztonság

Professzionális biztonság

A Microsoft 365 része számos internetes támadás ellen kifejlesztett technológia is, amely hozzájárul a vállalatok védelméhez a kéretlen levélszemét, rosszindulatú szoftver, vírus, adathalászat, kártékony linkek és más fenyegetésekkel szemben, így tehát mindig tisztában lehetsz ezekkel a kockázati tényezőkkel.


Paraméterek

Alapvető paraméterek

Rendeltetés Cégeknek
SW típusa Irodai alkalmazás
SW típusa Microsoft 365
Licenckulcs kézbesítése E-mail

Licenc típusa

Licenc típusa Elektronikus licenc

Beépített alkalmazásokkal

Beépített alkalmazásokkal Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, SharePoint Workspace

Licenc

Előfizetés módja Előfizetés
Berendezések száma Neznámý
Előfizetés ideje 1 hónap

Kompatibilitás

Operációs rendszer Windows
Beépítés módja Letöltés (elektronikusan)

Nyelvi verzió

Nyelvi változat CZ
Kód:  SWMM0373
Termékszám:  CFQ7TTC0LCHC
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20