Oldal frissítése

Micron 1100 SSD 256GB

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Micron 1100 SSD 256GB

Élvezd a kiemelkedő teljesítmény, energiahatékonyságot, biztonságot és a nagy kapacitást az erőteljes, 3D TLC NAND technológiával rendelkező SSD Micron 1100-al. Megfelelő kapacitású és gyorsaságú ahhoz, hogy nagy mennyiségű adatot, képet és egyéb multimédiés fájlt tudjon feldolgozni. Ha régebbi számítógéped vagy notebook-od felgyorsítására keresel módot, akkor neked minden bizonnyal erre a 7mm vastagságú SSD 256GB-ra van szüskéged - a kézenfekvő és költséghatékony megoldás megtestesítőjére.. A Micron's Storage Executive szoftvernek köszönhetően a meghajtó állapotáról folyamatosan tájékozódhatsz. A firmware frissítések elvégzése is rendkívül egyszerű.

Legfontosabb jellemzők

  • 256GB
  • 3D TLC NAND technológia
  • Olvasási sebesség akár 530 MB/s
  • Micron's Storage Executive szoftver
  • Vastagság 7 mm

Micron 3D TLC NAND

Az SSD meghajtó nagy előnye a 3D TLC NAND cellák használata, amelyek célja a sebesség és a tartósság növelése. A Micron 1100 olvasási sebessége akár 530MB/s is lehet, írási sebességi pedig 500 MB/s.  Az operációs rendszer betöltése villámgyors, csupán néhány másodpercet vesz igénybe.  Az összetett alkalmazások és fájlok betöltését is jelentősen meggyorsítja - nem kell hosszú másodperceket várnod egy-egy bonyolultabb művelet feldolgozására. Természetesen az adatok biztonságáról a hardver titkosítás és a továbbfejlesztett adatvédelmi funkciók gondoskodnak, így személyes adataid védelme garantált.

 
Kód:  MIC101b
Termékszám:  MTFDDAK256TBN-1AR1ZABYY
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05