Oldal frissítése

Mikro Trading rendőr Mickey egér

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Mikro Trading rendőr Mickey egér

Mickey egér és barátnője, Minnie világszerte ismert Disney-hősök. A figurák nem kizárólag a Mickey egér játszótere című gyermeksorozattal váltak híressé, hanem egyben a népszerű vidámpark, Disneyland legfontosabb alakjai is. Így egyáltalán nem meglepő, hogy óriási népszerűségük a játékok világában is tükröződik. A Mikro Trading rendőr Mickey egér plüssfigura minden kis csemetének örömet szerez. Bár Mickey plüssből készült, mégis elhatározta, hogy ezúttal a rendőr szakmában próbálja ki magát. Segítsen Mickey-nek az igazság védelmében, s mindezt vidám dallamok hallgatása közben.

A Mickey rendőr plüssfigura fő előnyei

  • elektromos plüssjáték
  • a rendőr Mickey egér foglalkozásának megfelelő rendőregyenruhát visel
  • a hangkapcsoló megnyomásával vidám dallamot játszik le
  • népszerű Mickey egér-motívum a Walt Disney-től

Élvezze a szórakozást Mickey rendőrrel

Mickey rendőr 30 cm magas, és a gyermekeket nem csupán kék rendőregyenruhájával ragadja meg, hanem bizonyára a vidám dallamokkal is, melyeket a hasán található hangkapcsoló megnyomásával lejátszik. Ám azt sem érdemes elfelejteni, hogy elektromos játékról van szó, mely elemmel működik. Az első három darab LR44 típusú elem ugyan a csomag részét képezi, ám mindenképpen ajánlatos további tartalékelemek beszerzése, hiszen nagy kár lenne, ha az utcák rendjének őrzése közben nem lehetne hallgatni az örömteli dallamokat. A plüss Mickey egér már 12 hónapos kortól örömet szerez a kicsiknek.

 

 
Kód:  HRAif3588
Termékszám:  8421134182028

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05