Oldal frissítése

BiOBUDDi 40 darabos, lila, sárga, zöld építőjáték

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BiOBUDDi 40 darabos, lila, sárga, zöld építőjáték

Szerezze meg gyemrekének a környezetbarát BiOBUDDi készletet a Learning To Create sorozatból. A matricás kockákkal indulhat a szórakozás. Fejleszti a gyermek kreativitását és a finom motorikus készségét. Építs egy nagy épületet, amely nem csak szép, de oktatási segédeszközként is szolgál. Csak ragaszd a matricákat az egyes kockákra, és kész. Minden darab kinézete csak rajtad múlik. A teljes készlet 40 lila, sárga és zöld darabból áll. Az építés alapjaként a csomagban található alsó lemez szolgál. Minden alkatrész teljes egészében BIO anyagból készül. 18 hónapos kortól ajánlott.

Fontosabb jellemzők

  • BIO anyagból készült
  • A készlethez tartozik egy alaplap 
  • 40 db színes kocka
  • Előmozdítja a finom motorikus készségeket 
  • Jól kombináató kockák

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK 2009. június 18., a játékok biztonságára vonatkozó cseh jogszabályokon alapuló jogi normáknak. Megfelelőségi nyilatkozattal rendelkezik.

 
Kód:  HRAif3630
Termékszám:  8716433956648
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05