Oldal frissítése

Micro Mini 2go rózsaszín

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Micro Mini 2go rózsaszín

Adjon gyermekének az első közlekedési eszköz útközben bölcsen. Sport ugrál Micro Mini 2go rózsaszín fog nőni a gyermek. Mivel egy évben lehet használni, mint egy hagyományos pushbike az ülőlap és a tárhelyet pl. játékok.

Ezzel a három éves gyermekek kezdik használni a robogó nyereg nélkül. Csak távolítsa el a ülésmagasító, tárhely, és állítsa be az új magasság a kormányt. A kormányrúd között állítható 43-59 cm. A Toy Fair 2012 kapta ezt az okos megoldás "Legjobb játék egy kisgyermek."

A fő előnyök

  • Bounce - Scooter egy
  • Kapacitás akár 20 kg
  • Tárhely baba szükségletek
  • Korú gyermekek 1-5 éves
  • Állítható magasságú kormány
  • Javítja motoros készségek és az egyensúly

Előnyei a gyermek fejlődését

Mivel az út a turn out, fejleszti ugrál gyermek motoros készségek és az egyensúly. Abban a pillanatban, amikor a gyermek elkezd használni egy robogó nyereg nélkül, álló további fejlesztése motoros készségeket. Lovaglás robogó lehet részben képest karvingového stílus síelés.

Kód:  SPTm0193
Termékszám:  7640108568793
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20