Oldal frissítése

Micro Kingston 32GB SDHC Class 4 + SD adapter

4,7 538 értékelés

Micro Kingston 32GB SDHC Class 4 + SD adapter

Zakoupili jste si v poslední době moderní chytrý telefon, tablet, digitální fotoaparát nebo kameru a chcete efektivně rozšířit jejich kapacitu? A memóriakártyák Kingston nem gond.
A teljes digitális mobil életet - fotók, dalok, dokumentumok, videók vagy személyes adatokat tárolja a Micro SDHC kártya Kingston és velük dolgozni, könnyen és hála SD adapter és gyorsan a különböző platformokon.
 


Az ultra-hordozható és multifunkcionális


A méret csak elég egy ujjal, hogy remek adathordozón, amely, hála a mellékelt adapterrel SD kártya válás univerzális memória számítógépek, laptopok, tabletta, okos telefonok, digitális kamerák, vagy kamerák egy. Kartu jednoduše do adaptéru zasunete a získáváte plnohodnotnou SD kartu s možností uzamčení zápisu.



Megbízhatóság és minőség


Mint minden más termék Kingston is memóriakártyáról Micro SDHC szigorúan tesztelt, nagy megbízhatóság és a gyártó előírja a élettartam garancia.


Műszaki adatok:
típus:
Micro SDHC (TransFlash)
kapacitás:
32 gigabájt
Garantált átviteli sebesség:
4 MB / s (Class 4)
méretek:
15 x 11 x 1 mm-es
súly:
1,4 g
A csomag tartalma:
Micro SDHC kártya
Adapter SDHC

Paraméterek

Kapacitás

Típus

Memóriakártya típusa micro SDHC

Sebesség

Sebességkategória

Tulajdonságok

Felszerelés Adapter klasszikus SD-hez
Kód:  DU007p2
Termékszám:  SDC4/32GB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20