Oldal frissítése

Michael Kors MK3191

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Michael Kors MK3191

Dámské náramkové hodinky MK3191 od módního návrháře Michaela Korse, který se ve svých kolekcích snaží klást důraz na pohodlí a dlouhou životnost.Így, az ő esztelen pazarlás nincs helye. Órák célja a természetes és nyugodt nő, és alkalmas minden társadalmi esemény, hanem a mindennapi viselet.
Ház MK3191 készült aranyozott rozsdamentes acél és bélelt csillogó kövekkel körül a területet. Tulajdonságai következtében az acél nem tud ellenállni karcolások és horpadások különböző mindennapi használatra. A karkötő is acélból, így biztosítva a kényelmes viseletet.
Futás órák és az idő a felelős minőségű kvarc óraszerkezet hajtott elemeket. A számlap ültetett szinoptikus indexek.  A gyártó azt jelzi, vízálló 5 ATM, így nincs probléma az órát kézzel például. zuhany.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO3731
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20