Oldal frissítése

Michael Kors MK2424

Kiegészítők a termékhez

Michael Kors MK2424

Modell női órák Michael Kors MK2424 egy kihívást választás között órák. Első látásra nemes, használjon egy órát, de meg fogja találni szinte egész évben. Alkalmas kellett dolgozni az esti találkozók és üzleti találkozók. A kidolgozott részletek elvarázsolja. Ezek közé tartozik az órák mindkét karján magabiztos nő, aki nem ismeri a szót kompromisszumot.

Mi hódítja Önnek:

  • jellegzetes kerek számlap arany részletek
  • kiváló minőségű bőr szíjjal barna színben
  • Michael Kors logó a számlapon és csat
  • Dátumbélyegzés
  • védőüveg a karcolások ellen
  • Minőségi Quartz óraszerkezet

Ezek olyan egyedi

Női órák már nemcsak mint nélkülözhetetlen eszköze az időtől, hanem a tipikus női divatos kiegészítőként. Ezekkel órák ügyesen frissítő ruhát munkahelyi, iskolai vagy az ünnepi alkalomra. V jednoduchosti je krása a tyto hodinky jsou důkazem jedinečného spojení luxusu, kvality a neotřelého designu.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 100 m (10 ATM)
Kód:  KHO7875
Termékszám:  MK2424
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15