Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Michael Kors Gen5 Lexington 2 Tri Tone Stainless Steel

3,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Michael Kors Gen5 Lexington 2 Tri Tone Stainless Steel

A(z) Michael Kors Gen5 Lexington 2 Tri Tone Stainless Steel smart óra azoknak ajánlott, akik megbízható okoseszközt keresnek a napi sporttevékenységük monitorozására. A(z) rozsdamentes acél anyagú szíj igazán bámulatos. A(z) gorilla glass üveglap fokozottan óvja a számlapot. Egy 1,28" átlójú kijelző segítségével képes a legkülönfélébb információk megjelenítésére. Dizájnos kiviteléhez a(z) kerek számlap is hozzájárul. Olyan tipikus órafunkciókkal is büszkélkedik, mint a(z) dátum, stopper, ébresztőóra, a hét napja, megvilágítás, naptár, kronográf és kettős idő. Ezenkívül a következő sportfunkciók is rendelkezésre állnak: lépésszámláló, kalóriaszámítás, pulzusmérés és távolságmérés. Tömege 116 g. Beszerzés előtt arra is figyelj oda, hogy maximum 19,5 cm kerületű csuklóhoz alkalmas. A(z) MICHAEL KORS által megalkotott okos karóra csomagjának belsejében ezek is megtalálhatók: töltőkábel.

A(z) Michael Kors Gen5 Lexington 2 Tri Tone Stainless Steel okosóra fontos jellemzői

  • A(z) MICHAEL KORS okosóra kompatibilis az Android és iOS operációs rendszerrel
  • Vízállósága: 50 m (5 ATM)
  • Időkijelzés: digitális
  • Olyan hétköznapi órafunkciókkal is rendelkezik, mint a(z) dátum, stopper, ébresztőóra, a hét napja, megvilágítás, naptár, kronográf és kettős idő
  • Képes megjeleníteni az okostelefonos figyelmeztetéseket
  • A(z) MICHAEL KORS által megalkotott okos karóra sportfunkciói: lépésszámláló, kalóriaszámítás, pulzusmérés és távolságmérés
  • Óraszíj színkivitele: rózsaarany

A(z) Michael Kors Gen5 Lexington 2 Tri Tone Stainless Steel smart órába egyszerű beleszeretni

A(z) Michael Kors Gen5 Lexington 2 Tri Tone Stainless Steel gond nélkül párosítható iOS és Android operációs rendszerű készülékekkel, mégpedig WiFi és Bluetooth használatával. A zenelejátszó lehetővé teszi a zeneszámok átugrását anélkül, hogy elő kéne húznod a mobilodat. A beépített akkumulátor átlagos üzemideje 36 óra. Így elkerülheted, hogy pont akkor merüljön le, amikor kilépsz az ajtón. Felszereltségéből a belső tárhelyet sem felejtették ki, melynek kapacitása 8 GB. Angol, cseh és német nyelvű felhasználói felületet kínál. A(z) MICHAEL KORS márkájú okosóra mobilalkalmazása letölthető angol, cseh és német nyelven.

Ez a(z) okosóra igazi sporttárs

A(z) Michael Kors Gen5 Lexington 2 Tri Tone Stainless Steel figyelemmel kíséri az aktivitásodat olyan sportoknál, mint a(z) futás, séta, kerékpározás, fitnesz, túrázás, úszás, jóga, síelés, evezés, golf, triatlon és mászás. A pulzusmérő funkció szavatolja, hogy a zsírégetésre leginkább alkalmas pulzusszámon sportolj és így közelebb kerülj a céljaidhoz. 50 m (5 ATM) vízállóságának köszönhetően vízi sportoknál is használhatod. Az egészséges étrend kialakításában szintén támogat az elégetett kalóriák számlálásával. Az integrált lépésszámláló folyamatosan rögzíti a mozgást és különféle statisztikákat készít. Futás során hasznosnak fogod érezni a megtett távolság kijelzését.

Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4

Kijelző

Számlap alakja Kerek
Kijelző mérete 1,28 "
Kijelző típusa LCD
Üveg Gorilla Glass

Kivitel és tartósság

Tok anyaga Rozsdamentes acél
Tok színe Ezüst
Tömeg 116 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth, WiFi, GPS
Szenzorok és hardver Rezgés, Giroszkóp

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Úszás, Triatlon, Túrázás, Evezés
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás
Smart funkciók Mobil keresése, Zenelejátszó az órában, Ébresztőóra, Dátum, Naptár, Stopper

Software

Alkalmazás nyelve Cseh, Angol, Német
Felület nyelve Cseh, Angol, Német

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 168 óra (7 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 36 óra (1,5 nap)
Tárhely kapacitása 8 GB
Kód:  WEAmkL01
Termékszám:  MKT5080
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10