Oldal frissítése

MEXX Woman EdT 60 ml

4,8 63 értékelés
6 690 Ft

MEXX Woman EdT 60 ml

 

A Mexx Woman elragadó női illata Eau de toilette formájában a magabiztos és határozott nőknek készült. Olyan nőknek, akik nem csak az élet minden pillanatát képesek élvezni, de szeretik a szórakozást, és emellett mindig valami különlegeset keresnek, miközben nem veszítik el a realitásérzéküket sem. A kellemes aromák az elégedettség, magabiztosság és az öröm egyvelegének érzését idézik fel Önben.

 

A Mexx Woman illata már azonnal, az első tónusoknál rögtön magával ragadja az édeskés feketeribizli aromával, melyet egy kis citrom és a friss bergamott egészíti ki. Az illat szívében felfedezhető a jázmin, gyöngyvirág és friss rózsa finom illata. Az illat melegségét a szantálfa, a napos borostyán és a magával ragadó cédrus teszi teljessé. Hagyja, hogy magával ragadja a gyönyörű illat, ami emlékezteti Önt arra, miért érdemes teljes életet élnie!

 

 

Összetétel:
Fej: bergamott, citrom, feketeribizli
Szív: gyöngyvirág, rózsa, jázmin
Alap: szantálfa, ámbra, cédrus
Tartalom:
60 ml

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Citrusos
Illatösszetevők Bergamott, Cédrus, Jázmin, Rózsa, Ribizli
Származási hely Hollandia

Űrtartalom

Űrtartalom 60 ml
Kód:  KPFF166a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  737052682396

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20