Oldal frissítése

MEVA ARDENT 2171

4,8 39 értékelés
17 790 Ft

MEVA ARDENT 2171

MEVA ARDENT 2171 gázkészülék üzleti vagy otthoni felhasználásra, három teljesítmény szintet kínál. Kábelt nem igényel, így könnyedén be lehet helyezni szinte bármely helységbe, gázpalackot is egyszerű hozzá csatlakozni, és elkezdhető vele a fűtés. A MEVA termék teljesen biztonságos, és alkalmas a lakásokban vagy irodai használatra.

Főbb jellemzői

  • Gázkészülék
  • A készülék alkalmas irodai felhasználásra is
  • Könnyű kezelhetőség
  • Hőszabályozó és biztonsági biztosíték
  • Három teljesítmény fokozat

Vezeték nélküli kialakítás

A fűtőkészülék használata nagyon egyszerű, nincs szükség hozzá kábelre, ezért elhelyezhető olyan helyiségekben is, ahol nincs áramforrás. Csatlakoztassa a készüléket propán-bután palackhoz, és kezdje meg a helyiség felmelegítését. A rendszerhez való csatlakozás egyszerű, csak a biztonsági zárral ellátott tömlőt kell a hengerfejhez csatlakoztatni, és mindeig készen áll majd a használatra.

Egyszerű vezérlés

A fűtőelem üzembehelyezéséhez csak helyezzen bele egy gázpalackot, és forgassa el az automata gázgyújtás gombot. A MEVA fűtőelem több biztosítékkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a rendszer kikapcsolását, hogy megakadályozzák a készülék sérülését vagy károsodását. Ezen biztosítékok közé tartozik egy hőérzékelő és egy szabályozó lángőr.

Paraméterek

Fűtés típusa

Fűtőrendszer típusa Gáz

Alkalmas

Alkalmas Teraszra, Garázsba, Műhelybe

Anyag

Anyag Fém

Tulajdonságok

Elhelyezés Földre
Fűtési teljesítmény 1 100 W

Funkciók

Funkciók Nyomás szabályozó

Szín

Szín Kék, Ezüst

Méret

Magasság 22,5 cm
Szélesség 22,5 cm
Mélység 14 cm

Szín

Szín Ezüst

Gáz típusa

Gáz típusa PB
Gázfogyasztás 0,85 kg/óra
Gázpalack 2 kg, 5 kg, 10 kg

Tulajdonságok

Tömeg 0,8 kg
Kód:  PHT0049
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2171
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10