Oldal frissítése

Mercusys MA86XE

13 190 Ft

Mercusys MA86XE

Mercusys MA86XE

A Mercusys MA86XE Wi-Fi hálózati kártya legfontosabb jellemzői

  • Sebesség: 2402 Mbit/s a 6 GHz-es sávban, 2402 Mbit/s az 5 GHz-es sávban és 574 Mbit/s a 2,4 GHz-es sávban
  • A WiFi 6E szabvány kiterjeszti a hálózatot a 6 GHz-es sávra
  • Megbízható Intel WiFi 6E lapkakészlet
  • Két nagy teljesítményű antenna
  • A Bluetooth 5.2 nagyobb sebességet és lefedettséget biztosít
  • A WPA3 biztonság fokozott védelmet nyújt a személyes jelszavak számára
  • Teljes támogatás a 802.11ax/ac/a/b/g/n szabványnak megfelelő eszközökhöz
  • Támogatott operációs rendszerek: Windows 10, 11 (64 bit); Jelenleg csak a Windows 11-es eszközök támogatják a 6 GHz-es sávot
  • Nem kompatibilis az alacsony profilú tartóval

Bővítsd ki számítógépedet gyors WiFi 6E-vel és Bluetooth 5.2-vel

AXE5400 WiFi 6E Bluetooth 5.2 PCIe adapter
Mercusys MA86XE

Mercusys MA86XE

Fedezd fel a WiFi 6E szabvány előnyeit

A WiFi 6E szabvány a klasszikus Wi-Fi-hez képest 6 GHz-es sávval bővül. Ez az újonnan elérhető frekvencia nagyobb sávszélességet, magasabb átviteli sebességet és alacsonyabb késleltetést tesz lehetővé. A Mercusys MA86XE hálózati kártya ezzel megnyitja az ajtót a VR / AR, a 8K streaming és más lehetőségek előtt.

Mercusys MA86XEMercusys MA86XE
Mercusys MA86XE

A Mercusys MA86XE akár 5,4 Gb/s sebességgel kápráztat el

Ezzel a hálózati kártyával a számítógéped WiFi 6E technológiát kap a vadonatúj 6 GHz-es sávval, amelynek köszönhetően teljes mértékben kihasználhatod a Wi-Fi routeredben rejlő lehetőségeket. A Mercusys MA86XE teljesen új lehetőségeket hoz, és végre búcsút inthetsz a sebességkilengéseknek vagy a régebbi szabványokat támogató eszközök okozta interferenciának!

Gyors és stabil kapcsolat

A Mercusys MA86XE hálózati kártya OFDMA és MU-MIMO technológiák kombinációját használja, amelyek magasabb szintre emelik számítógéped Wi-Fi jelvételét. Ennek köszönhetően a számítógép vezeték nélküli kapcsolata hatékonyabban működik – egyszerre nagyobb számú eszköz tud kommunikálni a routerrel, anélkül, hogy sorban kellene várakoznia az adatátvitelre.

Mercusys MA86XE

Alacsonyabb késleltetés a még jobb élmény érdekében

A nagy megbízhatóság és adatátviteli sebesség mellett a Mercusys MA86XE-t nagyon alacsony késleltetés is jellemzi, amely akár 75%-kal alacsonyabb a korábbi Wi-Fi szabványokhoz képest. Az alacsony késleltetés tökéletes előfeltétele a zökkenőmentes, akadozás nélküli, valós idejű játéknak vagy a magával ragadó virtuális valóság élményeinek.

Mercusys MA86XE
Mercusys MA86XE

Erőteljes Intel lapkakészlet

A hálózati kártya erős Intel WiFi 6E lapkakészlettel van felszerelve, amely maximális átviteli sebességet, nagyobb megbízhatóságot és alacsonyabb késleltetést biztosít. A Mercusys MA86XE-vel sokkal jobb " hálózati" élményre számíthatsz, akár otthon, akár munkahelyeden, akár útközben csatlakozol.

A Mercusys MA30E Bluetooth 5.2-t is kínál

Nemcsak kiváló minőségű Wi-Fi, de a Mercusys MA86XE hálózati kártyával stabil Bluetooth kapcsolatot is kapsz nagy hatótávolsággal és nagyobb átviteli sebességgel. Könnyedén csatlakoztathatsz a számítógépedhez egeret, billentyűzetet, fejhallgatót, hangszórót és egyéb kiegészítőket.

Mercusys MA86XE
Mercusys MA86XE

Fokozott biztonság

A Mercusys MA86XE támogatja a legújabb biztonsági szabványt, a WPA3-at a teljes Wi-Fi hálózat és eszközeid maximális védelme érdekében a hackerek és vírusok támadásaival szemben. A WPA3 megvédi jelszavaidat a feltörésekkel szemben, az adataidat a visszaélésektől, emellett fejlett 128 bites titkosítás pedig aktív védelmet nyújt a biztonsági fenyegetések ellen.

Paraméterek

Típus

Kártya típusa Belső
Csatlakozás típusa WiFi

Wi-Fi paraméterei

WiFi WiFi 802.11ac, WiFi 802.11n, 802.11ax (6GHz)
WiFi verzió WiFi 5
Átviteli sebesség a 6 GHz-es sávban 2 402 Mb/s

Tulajdonságok

Male csatlakozók PCI Express
Antenna típusa Nem levehető
Funkció Bluetooth, Plug and play
Kód:  TP24028
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  MA86XE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15