Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Merabell Aqua G3/4"-G3/4", 175 cm

5 2 értékelés
17 990 Ft

Merabell Aqua G3/4"-G3/4", 175 cm

Elrepedt? Mi lesz, ha akkor reped el, amikor senki nincs otthon? A Merabell Aqua csatlakozócsővel többé már nem kell ilyen kérdéseket feltenned. Tökéletes befektetés a csaptelep,  WC vagy a mosógép bekötéséhez- és a nyugodt alvás érdekében. Minden darab szivárgásmentessége alaposan vizsgált. Nem kell többé aggódnod, hogy a szomszéd azzal fogad, hogy eláztattad. A vízvezetékek meghibásodásával kapcsolatos rossz tapasztalat minden második háztartásban van- tartozz az elsők közé!

A Merabell Aqua G 3/4"- G 3/4" csatlakozócső (175 cm) legfontosabb tulajdonságai 

  • hegesztett csatlakozócső mosógéphez
  • G3/4" külső menethez
  • hossza 175 cm
  • A Merabell Aqua csatlakozócső szivárgásmentessége alaposan vizsgált
  • konstrukciója ellenálló sebészeti acél
  • nemes anyagának köszönhetően az egészségre teljes mértékben ártalmatlan
  • a bordázott belső természetes turbulenciát alakít ki, megelőzi a szennyeződések lerakódását
  • a Merabell Aqua csatlakozócső védőbevonata ellenáll a magas klórtartalmú, agresszív anyagoknak is
  • forgó végződés az egyszerű beszerelés érdekében, és a cső felesleges igénybevételének elkerüléséért

Tökéletesen biztonságos kialakítás

Az extra ellenálló sebészeti acél konstrukció a biztosíték arra, hogy a Merabell Aqua csatlakozócső a szokásos használat során nem reped el. A sebészeti acél ékszerek készítésére használatos- nemessége biztosítja, hogy a víz természetes íze és tulajdonságai megmaradjanak. Emellett gátolja a baktériumok szaporodását is. Ez az anyag egyszerűen megéri.

Elázás? Soha többé!

A Merabell Aqua csatlakozócső bordázott kialakítású belső része a víz áramlása közben turbulenciát hoz létre, mely a szennyeződéseket eltávolítja. Így biztos lehetsz benne, hogy a cső belseje lerakódásmentes marad. Annak érdekében, hogy ez a funkció ne sérüljön, a csatlakozócső belseje védőréteggel ellátott, amely meggátolja az agresszív vegyi anyagok esetleges kártevő hatását. A klór alapú szerek nagyon gyorsan elpusztíthatják a fémeket- ezzel a csatlakozócsővel szemben azonban esélytelenek.

Szerelés bárhol, könnyedén

A  forgó végződés zsúfolt helyen is lehetővé teszi az egyszerű bekötést, és megóvja a csövet a felesleges forgatás okozta igénybevételtől. A biztosítótársaságok szerint a káresetek leggyakoribb okozója a háztartásokban a víz. De nálatok biztosan nem, ha beszerzed a Merabell Aqua csatlakozócsövet. 





Paraméterek

Tömlő típusa

Tömlő típusa Töltő
Rendeltetés Mosógép

Kapcsolódás

Belső tömlő menet G3/4
Külső tömlő menet G3/4
Kapcsolódás Egyenes, Hajlított

Méret

Hossz 1,75 m

Tulajdonságok

Felszerelés Forgó végződéssel
Anyag Acél
Maximális vízhőmérséklet 100 °C
Maximális nyomás 12 bar

Csomagolás

Tömlők száma 1 db
Kód:  MERHA017
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  M0017

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10