Oldal frissítése

Merabell Aqua G 3/8"- M 10 x 1 menettel, 35 cm - 2 db + perlátor

15 890 Ft
12 510 Ft áfa nélkül

Merabell Aqua G 3/8"- M 10 x 1 menettel, 35 cm - 2 db + perlátor

Elrepedt? Mi lesz, ha akkor reped el, amikor senki nincs otthon? A Merabell Aqua csatlakozócsővel többé már nem kell ilyen kérdéseket feltenned. Tökéletes befektetés a csaptelep, a WC vagy a mosógép bekötéséhez- és a nyugodt alvás érdekében. Minden darab szivárgásmentessége alaposan vizsgált. Nem kell többé aggódnod, hogy a szomszéd azzal fogad, hogy eláztattad. A vízvezetékek meghibásodásával kapcsolatos rossz tapasztalat minden második háztartásban van- tartozz az elsők közé!

A Merabell Aqua G 3/8 "- M 10 x 1 csatlakozócső (35 cm) legfontosabb tulajdonságai 

  • hegesztett csatlakozócső vízcsapokhoz
  • G 3/8" külső-, és M 10 x 1 belső menet
  • hossza 35 cm
  • a csomag tartalma két rozsdamentes acélszövet cső és egy perlátor
  • A Merabell Aqua csatlakozócső szivárgásmentessége alaposan vizsgált
  • konstrukciója ellenálló sebészeti acél
  • nemes anyagának köszönhetően az egészségre teljes mértékben ártalmatlan
  • a bordázott belső természetes turbulenciát alakít ki, megelőzi a szennyeződések lerakódását
  • a Merabell Aqua csatlakozócső védőbevonata ellenáll a magas klórtartalmú, agresszív anyagoknak is

Tökéletesen biztonságos kialakítás

Az extra ellenálló sebészeti acél konstrukció a biztosíték arra, hogy a Merabell Aqua csatlakozócső a szokásos használat során nem reped el. A sebészeti acél ékszerek készítésére használatos- nemessége biztosítja, hogy a víz természetes íze és tulajdonságai megmaradjanak. Emellett gátolja a baktériumok szaporodását is. Ez az anyag egyszerűen megéri.

Elázás? Soha többé!

A Merabell Aqua csatlakozócső bordázott kialakítású belső része a víz áramlása közben turbulenciát hoz létre, mely a szennyeződéseket eltávolítja. Így biztos lehetsz benne, hogy a cső belseje lerakódásmentes marad. Annak érdekében, hogy ez a funkció ne sérüljön, a csatlakozócső belseje védőréteggel ellátott, amely meggátolja az agresszív vegyi anyagok esetleges kártevő hatását. A klór alapú szerek nagyon gyorsan elpusztíthatják a fémeket- ezzel a csatlakozócsővel szemben azonban esélytelenek. A biztosítótársaságok szerint a káresetek leggyakoribb okozója a háztartásokban a víz. De nem nálatok.


Paraméterek

Tulajdonságok

Belső menet M10x1
Külső menet G3/8
Rendeltetés Csaptelephez
Hossz 35 mm
Kód:  MERHA013
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  M0013

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információ
Értem Részletes beállítások
P-DC1-WEB15