Oldal frissítése

Meliconi HP300

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Meliconi HP300

Kisgyermeked alszik, de közben megy a kedvenc TV műsorod, amit látni szeretnél? Hagyd a gyermeket aludni, és hallgasd a TV-t ezzel a kiváló, pont ilyen célra kialakított fejhallgatóval. A Meliconi hihetetlen kényelemmel bíró terméke teljes mértékben állítható fejpánttal, és puha fülpárnákkal rendelkezik. Még hosszabb használat után is teljes kényelmet biztosít, fülpárnái nagyok, így könnyedén beborítják az egész fület. A fejhallgató egyébként 40 mm-es hangszórókkal rendelkezik, amelyek segítségével hihetetlen minőségű hangzást biztosít. 

 

Legfontosabb jellemzők

  • Stílusos design és minőségi kidolgozás
  • Gyors vezeték nélküli kapcsolat a TV és egyéb hangforrások között (pl. DVD, Blu-ray, CD, Hi-Fi audio-rendszerek, stb.)
  • Kiváló hangszigetelés, amely képes a zaj kiszűrésére
  • Forgatható kagylói lehetővé teszik, hogy egyszerre csak egy füllel használd
  • Auto Tuning és 3 hordozható csatorna
 

Többé nem gabalyodnak össze a kábelek

A kábel kibogozása talán olyan jelenség, amelyet mindenki, akinek valahova volt vezetékes fejhallgatója, nagyon jól ismer. Miért szórakoznál a kábeles fejhallgatókkal, amikor megvásárolhatod ezt a kiváló Meliconi HP300 készüléket, beépített újratölthető akkumulátorral,  amely mindig könnyen újratölthető a töltőegység segítségével. Emellett persze a csomag tartalmaz 2 újratölthető AAA akkumulátort.

 

 
 
 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  MEGD090o
Termékszám:  497302

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20