Oldal frissítése

Mele PCG35 Apo

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Mele PCG35 Apo

A Mele PCG35 Apo egy csendes és gazdaságos Mini PC, amely otthoni vagy irodai számítógépként vagy nagy teljesítményű multimédiás központként is használható. Fel van szerelve minden fontos porttal a monitor, televízió és külső USB eszközök csatlakoztatásához (beleértve a 3x USB 3.0 és az USB C típusát). Számítógépes hálózaton végzett munkához GBit LAN és duális AC Wifi-vel rendelkezik. A VGA és 4K HDMI kimenet segítségével a Mele PCG35 Apo egyszerre két monitorhoz is csatlakoztatható. A tárolókapacitás növelése érdekében a Mele PCG35 Apo M.2 SSD bővítőhelyet és SD kártyanyílást kínál. A számítógépet a Windows 10 Home operációs rendszerrel szállítjuk.

 A Mele PCG35 Apo Mini PC főbb jellemzői

  • Gazdaságos és csendes
  • Modern C típusú USB-csatlakozóval rendelkezik
  • Alkalmas irodai és otthoni használatra
  • Előtelepített Windows 10 Home operációs rendszerrel
  • A Mele PCG35 Apo Mini PC kompakt méretekkel rendelkezik
  • HDMI 2.0-val lett felszerelve

Új Intel N3455 Apollo Lake 

A Mele PCG35 Apo szíve a legújabb Intel Apollo Lake processzor, amely 14 nm-es gyártástechnológiával gyártott 6W-os TDP-vel, és Intel 9. generációs grafikus kártyával lett kiegészítve, amely a Skylake processzorokhoz használatos. Az új Apollo Lake 30%-kal nagyobb teljesítményt ígér, mint az előző generációs processzorok, mégis gazdaságos a működése. A rendszermemória 4 GB-os, amely a processzorral együtt biztosítja a számítógép zavartalan és energiatakarékos működését. Multimédiás eszközként képes kezelni a 4K felbontást és az összes videoformátumot, valamint a DTS és a Dolby Digital térhangzást.

Egyedi designnal rendelkező M35 PCG35 Apo Mini PC mindennapi használatra

A Mele PCG35 Apo szabadalmaztatott hűtési rendszerrel rendelkezik a csendes, ventilátor nélküli működés érdekében, amely a mindennapi használat során sem jelent problémát még az igényes műveletek esetében sem. Az energiatakarékos komponensek garantálják a legfeljebb 20 wattos energiafogyasztást a 200 W-os fogyasztású hagyományos számítógépekkel és laptopokkal összehasonlítva.

Előre telepített eredeti Windows 10 Home

A Windows 10 ismerős környezetet kínál és könnyen használható. Számos dologban, például a Start menüben, a Windows 7-hez hasonlít. Gyorsan elindul és ébred alvó üzemmódból, több integrált biztonsági funkcióval rendelkezik védelmed érdekében, és úgy tervezték, hogy kompatibilis legyen a már meglévő szoftverekkel és hardverekkel. A Windows 10 rendszerben nagyszerű alkalmazásokat telepítettek előre, például Térképek, Fotók, Levél, Naptár, Zene, Filmek és tévéműsorok. Ezek az alkalmazások az OneDrive-ot használják, hogy biztonsági másolatot készítsenek az adatokról, és zökkenőmentesen szinkronizálják a Windows 10 operációs rendszert. Így mindig elérhető, amire szükséged van.

Paraméterek

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 Home

Csomag tartalma

A csomag tartalma Adapter

Típus

A gép típusa Mini PC

Processzor

Processzor sorozat Intel Celeron
Processzor modell Intel Celeron J3455 Apollo Lake
Processzor frekvencia 1,5 GHz (1 500 MHz)
Processzormagok száma 4 ×
Core boost frekvencia 2,3 GHz (2 300 MHz)
Max TDP 10 W

Merevlemez

Kapacita úložiště (celková) 32 GB (0,03 TB)
Tárhely típusa Flash

Felszerelés

Alap felszerelés Bluetooth, Wi-Fi
WiFi típus 802.11ac

Szín és dizájn

Szín Fekete

Rendszermemória

RAM memória mérete 4 GB
Memória típusa DDR3

Kimenetek

USB 2.0 1 ×
Grafika HDMI
Egyéb LAN
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Szekrény

Szélesség 190 mm
Magasság 40 mm
Mélység 120 mm
Tömeg 0,5 kg
Kód:  MELMi002
Termékszám:  PCG35 Apo

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15