Oldal frissítése

Mele PCG03 Apo

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Mele PCG03 Apo

A Mele PCG03 Apo egy csendes, takarékos mini számítógép, melyet használhatunk otthoni vagy irodai számítógépként, valamint multimédia központként is. Minden fontos csatlakozóval fel van szerelve, ezek segítségével csatlakoztatható monitor, televízió vagy akár USB eszköz is (beleértve 3x USB 3.0-t és C típusú USB-t is). Az internethez való csatlakozást a GBit LAN és kettős AC Wifi biztosítja. A VGA és 4K HDMI kimenet lehetővé teszi a Mele PCG03 Apo csatlakoztatását két monitorhoz egyidejűleg. A tárolási kapacitás növelésére két lehetőség van, a Mele PCG03 APO M.2 SSD nyílás, valamint egy további nyílás az SD kártya számára. A számítógép Windows 10 Home operációs rendszerrel van ellátva. 

A Mini PC Mele PCG03 Apo főbb jellemzői

  • Gazdaságos és csendes 
  • Modern C típusú USB csatlakozó
  • Alkalmas irodai és otthoni használatra
  • Előre telepített Windows 10 Home
  • Mini PC Mele PCG03 Apo kompakt méretek

Új Intel Apollo Lake N3450

A Mele PCG03 Apo számítógép lelke a legújabb Intel Apollo Lake processzor, melyet 14 nm TDP 6W gyártási technológiával készült, és Intel 9. generációs grafikával van kiegészítve, mely a Skylake processzor egyik ismertetőjegye. Az új Apollo Lake gazdaságos üzemeltetést, valamint 30%-kal nagyobb teljesítményt ígér, mint a korábbi generációs processzorok. A rendszer memóriája 4 GB-os, a processzorral együtt zavartalan és hatékony működét biztosít. Multimédiás eszközként képes kezelni 4K felbontású és minden formátumú videót, valamint DTS és Dolby Digital térbeli hangzást. 

 

Egyedi Mini PC Mele PCG03 Apo design mindennapi használatra

A Mele PCG03 Apo szabadalmaztatott hűtési rendszere csendes, ventilátor nélküli, melynek köszönhetően még igényes feladatok mellett sem okozhat gondot a mindennapi használat. Hatékony komponensek biztosítják az alacsony energiafogyasztást, amely max. 20 W-os, szemben a hagyományos számítógépekkel és laptopokkal, melyek energiafogyasztása 200 W.

Előre telepített Windows 10 Home

A Windows 10 ismerős környezetet kínál és könnyen kezelhető. Sok szempontból, beleértve a Start menüt is, hasonlít a Windows 7 operáció rendszerhez. Gyorsan felfut, valamint gyorsan felébred a hibernált üzemmódból, több integrált biztonsági funkcióval rendelkezik, amelyek védeni fogják a számítógépét, és úgy lettek tervezve, hogy a már meglévő szoftveren és hardveren is működjenek. A Windows 10-ben remek előre telepített alkalmazások találhatóak, mint például a Térkép, a Képek, a Posta és naptár, a Zene és Filmek és a Tévéműsorok. Ezek az alkalmazások a OneDrive szolgáltatást használják, melyre biztonsági másolatot hoznak létre, valamint zökkenőmentesen szinkronizálható a Windows 10-el. Minden, amire szüksége lehet, kéznél van.

Paraméterek

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 Home

Típus

A gép típusa Mini PC

Processzor

Processzor sorozat Intel Celeron
Processzor modell Intel Celeron N3450
Processzor frekvencia 1,1 GHz (1 100 MHz)
Processzormagok száma 4 ×
Core boost frekvencia 2,2 GHz (2 200 MHz)
Max TDP 6 W
Processzor funkciók Virtualizáció támogatása

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Intel
Videókártya modell HD Graphics 500

Videókártya

Videókártya memória mérete 0,01 GB
Stream processzorok száma 12×

Alaplap

További kártyafoglalatok M.2

Merevlemez

Kapacita úložiště (celková) 32 GB (0,03 TB)
Tárhely típusa SSD

Felszerelés

Alap felszerelés Bluetooth, Memóriakártya olvasó, Wi-Fi
WiFi típus 802.11ac/b/g/n

Szín és dizájn

Szín Fekete

Rendszermemória

RAM memória mérete 4 GB
Memória típusa DDR3

Kimenetek

USB 2.0 1 ×
Grafika VGA D-SUB, HDMI
Egyéb LAN, USB-C, Fejhallgató/hangszóró kimenet

Szekrény

Szélesség 15 cm
Magasság 4 cm
Mélység 12 cm
Tömeg 0,5 kg
Kód:  MELMi001
Termékszám:  PCG03 Apo

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20