Oldal frissítése

Mehrzer Konix Metalac sekély fazék fedővel, 24c MINOX

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Mehrzer Konix Metalac sekély fazék fedővel, 24c MINOX

A Mehrzer Konix Metalac fazék francia, rozsdamentes CrNi 18/10 acélból készült, így bizonyítottan kiemelkedő minőségű. Kapacitása 4,4 liter, és egy 24 cm-es fedővel érkezik, amelynek praktikus formájú fogantyúja lehetővé teszi, hogy a fedőt az edény fülére tegyük le, vagy éppen főzés közben a konyhai kiegészítőket (pl.: fakanál) tároljunk rajta. A fazék fogantyúja öntött rozsdamentes acél, és ha nincs közvetlenül kitéve a hőforrásnak, akkor nem is melegszik fel túlzottan. A Metalac edények egyik legnagyobb előnye az enyhén keskenyedő forma, amelynek hála az azonos méretű fazekek is egymásba illesztve tárolhatók.

Legfontosabb jellemzők

  • Minőségi rozsdamentes acél
  • Enyhén elkeskenyedő forma
  • A fedő fogantyúja egyedi kialakítású
  • Egyenletes hőeloszlás
  • Tisztítható mosogatógépben
  • Bármilyen típusú tűzhelyen használható
  • Sütőben is használható
  • 100%-ban  nem mérgező anyagokból készült

Technológia

A Metalac fazekak gyártásánál az Impact Bonding technológiát használták. Ez egy összetett folyamat amellyel három rétegű, 9 mm vastag, hőtároló aljat hoznak létre, így biztosítva egyenletes hőelosztást és az alacsonyabb energiafogyasztást a főzés során. Az edény aljának vastagsága miatt az elkészített étel azután is meleg marad, miután eltávolítottuk a hőforrásról. A Metalac edények alkalmasak bármilyen típusú tűzhelyre, és a sütőben is használhatók. Tisztításuk nagyon könnyű, mivel alkalmasak a mosogatógépben történő mosásra is.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Fedő Igen

Terméktulajdonságok és tartozékok

Jellemzők Mosogatógépben mosható, Sütésálló
Kiegészítők Fedő

Tűzhely típusa

Főzőlap/Tűzhely Gáztűzhely, Elektromos főzőlap, Indukciós főzőlap, Kerámia főzőlap

Szett tulajdonságai

Fazekak/serpenyők száma egy készletben 1 db
Kód:  METL030
Termékszám:  M1-24-1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10