Oldal frissítése

MEGUIAR'S Synthetic X-Press Spray Wax, 3,78 l

27 090 Ft

MEGUIAR'S Synthetic X-Press Spray Wax, 3,78 l

Adjon az autójának tökéletes védelmet  kiváló minőségű viasz formájában. A Meguiar's márka gyors waxa a leggyorsabb módszer arra, hogy saját kezűleg lássa el a gépjárművet védelemmel, amely tartósan fenn marad, akár hetekig. A viasz egy egyedülálló keveréke a hidrofób polimereknek, így képez tartós védőréteget a festett felületen, és taszítja a vizet és a szennyeződést.

Legfontosabb jellemzők

  • Tökéletes védelem a lakkozás, a test és egyéb anyagok számára
  • Taszítja a vizet és szennyeződéseket
  • magasfényű
  • folyékony tervezés

Kiváló vizuális hatás

Az egyedülálló összetételével a viasz létrehoz egy luxus hatású nedves csillogást, elmélyíti a színét a sötét lakknak és fényes ragyogást biztosít. Kombinálva alkalmazhatja fémen és krómozott alkatrészeken egyaránt, kerekek és kárpitozás, átlátszó műanyag vagy üvegfelületek kezelésére, ez lesz a tökéletes asszisztense, hogy lekezelje autóját. 

Paraméterek

Használat

Használat Karosszéria

Térfogat

Űrtartalom 3,78 l (3 780 ml)

Autóviasz típusa

Halmazállapot Folyékony
Összetevők szintetikus
Kód:  AUPR4311
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  D15601
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15