Oldal frissítése

MEGUIAR'S Silicone Free Wax, 1,89 l

Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MEGUIAR'S Silicone Free Wax, 1,89 l

Ha Ön éppen autója karosszériájához keresi a tökéletes lakk-védelmet, akkor  a Meguilars  viasz mindenképpen a jó irányba tett próbálkozás lesz.  Ezt az  egyedülálló,   szilikonmentes Silicone Free Wax viaszt , speciálisan úgy tervezték, hogy frissen felhordott lakkrétegre kerüljön.   Ebben az esetben az alkalmazott technológia  100% lélegzést  biztosít , így az újonnan felpermetezett lakkréteg tud szabadon lélegezni / szellőzni  és természetesen megérni,  pontosan úgy, ahogy arra a maximális minőség eléréséhez szükség van.     Ezen kívül tökéletes védelmet biztosít az első pillanattól kezdve, még  az UV-sugárzás, nedvesség, hőmérséklet-változás és a mechanikai sérülések ellen is.

Legfontosabb jellemzők

  • Alkalmazásának lehetőség friss lakkok esetében is
  • Védelem az UV-sugárzás, nedvesség, hőmérséklet-változás és a mechanikai sérülések ellen
  • Nem tartalmaz szilikont 
     

Szilikon Free

Ennek a viasznak az az előnye, hogy nem tartalmaz szilikont, így nem szennyezi a környezetet a festéküzletekben vagy bárhol máshol, ahol a szilikonok  használata szigorúan tiltott.   Ennek eredményeként nagyon népszerűvé vált  a termék a karosszéria-műhelyek körében. 

Mennyiség:
1,89 liter
 

 
 

Paraméterek

Térfogat

Űrtartalom 1,89 l (1 890 ml)

Használat

Használat Karosszéria

Autóviasz típusa

Halmazállapot Folyékony
Összetevők szintetikus
Kód:  AUPR4455
Termékszám:  M30564
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05