Oldal frissítése

MEGUIAR'S Air Re-Fresher Odor Eliminator - New Car Scent

4,5 115 értékelés
4 390 Ft

MEGUIAR'S Air Re-Fresher Odor Eliminator - New Car Scent

Szabadulj meg az autód szellőztető rendszerében lévő penész spóráktól és baktériumoktól, a kellemetlen belső szagoktól, miközben autódnak friss, kellemes illata lesz! Mindezt egyetlen termékkel! Az Air Re-Fresher Odor Eliminator termék magába foglalja a fertőtlenítést, szagelnyelést és légfrissítést. A többi versenytárssal szemben, ez az aeroszol készítmény nem száll le, hanem kering az egész autóbelsőben, így megsemmisíti a szagokat a mennyezeten és a függőleges felületeken egyaránt.

A fő előnyök

  • Könnyű és rendkívül hatékony légkondicionáló tisztító
  • Eltávolítja a kellemetlen szagokat
  • A permet nem száll le, hanem kering az utastérben
  • A belsőnek új autó illatot kölcsönöz
  • A csomag tartalma:  71 g

Használata egyszerű

Helyezd a terméket a jármű belsejébe. Indítsd el a motort, és kapcsold be a légkondicionálót hideg levegő fújás fokozatban. Válaszd ki a belső levegő keringetést. Zárj be minden ablakot. Helyezd a légfrissítőt a kifújó fúvóka elé a gépkocsi közepén! (általában a szőnyegre az első és a hátsó ülések között). Csukd be az ajtókat, és hagyd 15 percig járni a motort. Ezután kapcsold ki a motort, majd az autót 10-15 percig szellőztesd!

 

Paraméterek

Használat

Használat Légkondicionáló
Kód:  AUPR4387
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  G16402
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20