Oldal frissítése

Meguiar hibrid kerámia készlet

4,7 19 értékelés
24 490 Ft

Meguiar hibrid kerámia készlet

Tökéletes ápolás és maximális védelem az autó fényezésének

Szeretnéd, hogyha az autód mindig 100%-an rendben lenne? Ezért olyan autókozmetikai termékeket keresel, amelyek kiváló minőségűek, ugyanakkor könnyű a használatuk otthon is? Akkor a Te garázsodból sem hiányozhat a Meguiar's Hybrid Ceramic Kit készlete. Ez egy olyan hibrid kerámia termékekből álló szett, amely a legmagasabb minőségű védelmet és könnyű karbantartást nyújt, emellett rendkívüli víztaszító tulajdonságot kölcsönöz az autó fényezésének.

A Meguiar's Hybrid Ceramic Kit készlet főbb jellemzői

  • A Hybrid Ceramic Kit különleges autókozmetikumok készlete a Meguiar's márkától
  • Tökéletes ápolás az autó fényezésének
  • A polimerek és az SiO2 legmodernebb hibrid kerámia technikája
  • A rendkívüli víztaszító képességet az úgynevezett "öntisztító hatás" biztosítja
  • Nagyon egyszerű alkalmazás
  • A készlet minden autórajongónak megfelel

A Meguiar's Hybrid Ceramic Kit autókozmetikai készlet tartalma:

Meguiar's Hybrid Ceramic Kit

Meguiar's Hybrid Ceramic Liquid Wax (473 ml)

A Meguiar's Hybrid Ceramic Liquid Wax csúcs-modern hibrid kerámia polimer technológiát és SiO2-t alkalmaz a fényezés maximális védelméhez szuper hidrofób tulajdonsággal. A viasz alkalmazása nagyfokú ellenállást biztosít a fényezésnek, a kerekeknek, a műanyag elemeknek, a lámpáknak, a gumi elemeknek és más felületeknek is.

Meguiar's Hybrid Ceramic Kit

Meguiar's Hybrid Ceramic Wax (768 ml)

A fényezés maximális védelme az SiO2 technológiával és polimerekkel készült folyékony hibrid kerámia viasszal, amelyet könnyedén felvihetsz a felületre a szórófej használatával. A terméket emellett más termékekkel együtt kombinálva használhatod kizárólag a fényezés védelmére is.

Meguiar's Hybrid Ceramic Kit

Meguiar's Hybrid Ceramic Detailer (768 ml)

A Meguiar's Hybrid Ceramic Kit készlete tartalmaz még egy detailer terméket is az autó mindennapos karbantartásához a mindig tökéletes megjelenésért. A hibrid kerámia technológiának hála eredményesen távolítja el az enyhe szennyeződéseket illetve nagyfokú simaságot kölcsönöz a fényezésnek amellett, hogy fokozza annak fényét.


Paraméterek

Használat

Használat Karosszéria, Lakk
Kód:  AUPR219045xx
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CERAMICKIT
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10