Oldal frissítése

Mega Bloks - Az első készletem, Unisex

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Mega Bloks - Az első készletem, Unisex

A Mega Bloks készlet - Az első készletem finom, pasztell színeivel biztosan lenyűgöz minden kis építőt. A műanyag kockák pont elég nagyok ahhoz, hogy a kisgyerekek könnyedén megfoghassák őket, és elképzelésük szerint magas kéményt, tornyot vagy bármi mást építsenek belőlük. A különböző méretű és alakú kockáknak köszönhetően, a kis építők valódi építészeti remekműveket tudnak alkotni. Az építőjáték nemcsak a legkisebbeket köti le, hanem akár az egész család részt vehet a vidám építkezésben. 
A színes kockákat a praktikus, átlátszó táskában tárolhatjuk, amely cipzárral zárható és fogantyúval látták el, így könnyedén magaddal viheted az udvarra vagy utazáskor is. Az építőkockázás fejleszti a kézügyességet, a finommotoros képességeket, a gyermekek képzelőerejét és kreativitását. A készlet minőségi és egészségre nem ártalmas műanyagból készült. Gyermekeknek 1 éves kortól alkalmas.
Tulajdonságok:
Az építőelemek száma:
60

Szín:
Vegyes

Anyag:
Műanyag
Ajánlott életkor:
1 éves kortól


A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK irányelvének, amelyet 2009. június 18-án fogadtak el a játékok biztonságáról. Természetesen CE megfelelőségi jelöléssel is rendelkezik.

Kód:  HRAa4546
Termékszám:  0065541084193

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20