Oldal frissítése

MEElectronics M6P rózsaszín

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MEElectronics M6P rózsaszín

sport fejhallgató

sport fejhallgató

MEElectronics M6P megbízható sport fejhallgató, hogy szeretni fogja, mert a tvarovatelnému kábelt. Hála neki egy nagyon egyszerű módon lehet szabni a jobb fülét. Amikor sporttevékenységek, akkor szinte biztos, hogy soha nem fog esni.

Kihangosító közhely

Fejhallgató jellemzi azt a lehetőséget, hogy használni, mint egy kihangosító, köszönhetően a beépített mikrofonnak egy gombot a kábel is szeretem a szilárd, ütős basszus, hogy megadja hallgatta a dalokat a jobb lé. A tökéletes élmény is illik nagy izolálása környezeti zaj futás közben, vagy az edzőteremben, akkor értékelni fogja a tartósság fejhallgatót az izzadság. 

Handsfree
gazdag kiegészítők

gazdag kiegészítők

A gazdag kiegészítők mellett hasznos klipek kábel is csak hat pár betétek különböző méretű és cipzáras zseb, így a fejhallgató könnyen csomagolni és az úton. Biztosítja a kényelmes illeszkedést, akkor törött kábel hossza 130 cm, aranyozott dugó.

A legfontosabb előnyök:

  • Sport fejhallgató, az egyes tevékenységek
  • alakítható kábel
  • Kihangosító Apple, a Windows és az Android készülékek
  • zip tasak
  • 6 különböző méretben

Kód:  MEE002f
Termékszám:  736211200266
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20