Oldal frissítése

MEEaudio M6 - fekete

3,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MEEaudio M6 - fekete

Sportovní sluchátka

Sport fülhallgató

A MEEaudio egy megbízható sport fülhallgató, amelyet minden bizonnyal szeretni fogsz a füled köré helyezhető, alakítható memória kábele miatt. Biztos lehetsz benne, hogy sportolás közben sem gabalyodsz bele a vezetékbe.

Élvezd basszust

Élvezd a fülhallgatón átáramló erőteljes basszust, amely igazi élménnyé teszi a zenehallgatást. Ezt tovább fokozza a nagyszerű környezeti zajokat kiszűrű technológia, valamint az izzadtságtaszító kialakítás, amelynek köszönhetően az eszköz futás vagy edzés közben is nyugodtan használható. Biciklizés vagy rollerezés közben a fülhallgató természetesen a sisakba rejthető.

Vychutnejte si údery basů
Bohaté příslušenství

Kiegészítők tárháza

A sokféle kiegészítő között hasznos kábel-csipeszeket, hat különböző méretű fülbetét és egy zipzáras tokot is találhatsz, amellyel a fülhallgató tárolása és szállítása egyszerűvé válik. A megfelelő szolgáltatást a 130 cm hosszú kábel és az aranyozott csatlakozók biztosítják.

Legfőbb jellemzők:

  • Sport fejhallgató minden tevékenységhez
  • Alakítható memória kábel
  • Zipzáras tok
  • 6 különböző méretű fülbetét

Kód:  MEE001a
Termékszám:  689076682787
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20