Oldal frissítése

MEEaudio KidJamz 2. gen rózsaszín

4,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MEEaudio KidJamz 2. gen rózsaszín

Minőségi, gyermekeknek készült fejhallgató, amellyel a kis angyalkák nézhetik akár kedvenc filmjeiket, halgathattják szeretett zeneszámaikat, vagy akár játszhatnak is. Könnyű és rugalmas. Hála a strapabíró kialakításnak és a megerősített kábelnek, bírja a gyermekek által rámért megpróbáltatásokat. 

Legfontosabb jellemzők

  • Biztonságos zenehallgatás gyerekeknek
  • Rugalmas és könnyű kialakítás a maximális tartósság és kényelmes viselés érdekében
  • Hangerőkorlát-beállítás (ajánlott maximális hangerő 85 db)
  • Tiszta és jó minőségű sztereó hangzás
  • Kompatibilis az összes 3,5 mm-es jack csatlakozós 
  • BPA mentes(nem toxikus)
  • Zárt kialakítás, hogy zajos könnyezetben se legyen probléma a zenehallgatás 

Védd gyermeked hallását

A fejhallgató automatikus hangerő korlátozóval van ellátva, így megelőzve azt, hogy veszélyesen hangos legyen amit csemetéd éppen hallgat. Ez biztonságossá teszi a legapróbbak számára is.  A 30 mm-es hangszórónak köszönhetően a hangminőség kiemelkedő, amit a gyerekek élvezhetnek a házban, de a szabadban is. 

Bárhol használható

A kábel 1,2 m hosszú, a 3,5 mm-es jack csatlakozója pedig kompatibilis a legtöbb okostelefonnal, laptoppal, hordozható DVD lejátszóval, vagy egyéb zenelejátszókkal. 

Kényelmes viselet

Kompakt és friss design nem tartalmaz olyan részt, amelyek sérülést okozhatnak a gyerekeknek. A fülpárna puha és kényelmes, hogy ne nyomja a fület. Az állíthatóságnak köszönhetően mind nagyobbacska, mind kisebb gyermekeknek is megfelelő választás.  

Paraméterek

Szín

Szín Rózsaszín
Kód:  MEE011d3
Termékszám:  0616312620913
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05