Oldal frissítése

MEElectronics Journey rózsaszín

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MEElectronics Journey rózsaszín

garantált minőség

garantált minőség

Minőségi fülhallgató MEElectronics Journey értékelik különösen a sport és utazás.Ezek az elegáns kövek nagyon könnyű, és hála a nyakszirti kiváló híd tartja a fülét. A beépített lítium-polimer akkumulátor biztosítja a hosszú élettartam fejhallgató 5-7 órát egy feltöltéssel.

Bluetooth technológia

MEElectronics Journey fejhallgató élvezze a kiváló minőségű hang nélkül a szóváltás a kábeleket. A Bluetooth technológia segítségével kapcsolatot a fejhallgató a legtöbb mai okostelefonok, tabletták és laptopok.

Bluetooth technologie
beépített kihangosító

beépített kihangosító

MEElectronics Journey nem veszi le akár hívás közben. A beépített mikrofon hívás rendezni egyszerűen kihangosítóval. A fülbevaló is jön egy gombot a hívás fogadásához, a változás mennyisége és a változás pályán.

Paraméterek

Szín

Szín Rózsaszín
Kód:  MEE004c
Termékszám:  736211198365
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15