Oldal frissítése

MEEaudio X5

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MEEaudio X5

Ezzel a sport fülhallgatóval nem kell megszakítania semmyilen tevékenységet. Kiválóan illeszkedik a fülbe, a vezetékek nem zavarják a nyakat, és természetesen kiváló hangminőséget biztosít. A szilikon fülhallgató (a dobozban két méret található) tökéletesen rögzíthető a fülbe, de nem nyomja azt és nagyon kényelmes a viselete. A fülhallgató rövid kábellel csatlakoztatható, ami Önt sohasem fogja zavarni. A hangforrással (leggyakrabban mobiltelefon) való kapcsolatot a modern Bluetooth 4.2 interfész biztosítja. 

A MEEaudio X5 fejhallgató legfontosabb jellemzői

  • A szilikon fülhallgató tökéletesen rögzíthető a fülben
  • A MEEaudio X5 könnyű és kényelmes
  • A jelátvitelt a modern Bluetooth 4.2 interfész biztosítja
  • A 20 Hz és 20 kHz közötti frekvenciatartomány jó hangminőséget biztosít
  • A szilikon dugók nagy zajszigetelést biztosítanak

Tökéletes hang a mozgáshoz

Fejhallgatót 10 mm  átmérőjű átalakívóval szerelték fel, amelyeknek köszönhetően könnyen kezelhetőek az egyes műfajok. Kiváló mélyhang, minőségi hangzás. A fejlett Bluetooth 4.2 interfész tökéletes, vezeték nélküli jelátvitelt tesz lehetővé. A kiemelkedő hangminőséget 20 Hz-től 20 kHz-ig terjedő frekventiatartományban biztosítja. Az eszköz külső zajokat megszűri. Ezentúl semm nem akadályozza meg abban, hogy kedvenc zenéi kíséretében sportolhasson.

Kód:  MEE005f5
Termékszám:  EP-X5-GM-MEE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15