Oldal frissítése

Medisana ViFit Activity Tracker

4,3 14 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Medisana ViFit Activity Tracker

Monitorozd napi tevékenységedet és az alvásodat, ezzel a Medisana ViFit Activity Tracker-rel, amely elegáns fekete kivitelben érkezik. Bebizonyítja, hogy nem csak a rendszeres testmozgás, hanem minden lépés számít a nap folyamán az egészség fenntartásában. Az érzékelő technológia nyomon követi a mindennapi tevékenységeket és az alvás hosszát, illetve minőségét.

Legfontosabb jellemzői

  • A készülék kiszámítja az elégetett kalóriákat, a teljes megtett távolságot és a tevékenység időtartamát
  • Motiváló erő a mozgásra
  • Figyeli az alvás időtartamát és minőségét
  • A mért eredmények elérhetőek lesznek a számítógépen vagy okostelefonon
  • Stílusos, elegáns design

Elegáns mindentudó

A ViFit Activity Tracker lépésszámlálót könnyen felerősítheted a ruházatodra és már indulhatsz is. Elegáns és diszkrét, és  arra motivál, hogy válaszd a lépcsőt a lift helyett. Érzékelői segítségével kiszámítja az elégetett kalóriákat, a teljes megtett távolságot és a tevékenység időtartamát. Éjjel figyeli a minőségét és az időtartamát az alvásnak.

Online portál rengeteg funkcióval

A mért adatokat ki lehet értékelni a számítógépen vagy okostelefonon. Töltsd fel a vércukorszintet a VitaDock Online portálra, és a használd ki a különböző funkciók nyújtotta lehetőségeket. Tárolhatod, analizálhatod és exportálhatod az olyan adataidat, mint a vérnyomás, vércukor, testsúly, a hőmérséklet és az aktivitás. Egyik előnye hogy az adatokat szinkronizálja a VitaDock+-szal (ingyenesen letölthető iOS-ra és Android-ra ).

 
Kód:  MEDPC001
Élettartam: 12 hónap
Termékszám:  79410
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20