Oldal frissítése

Medisana TDP

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Medisana TDP

Amennyiben hátfájdalom, ízületi problémák vagy más testrészeid fájdalma gyötör, a Medisana TDP gyógyterápiás készüléke az ideális megoldás számodra. Az elektromos stimulátor kellemes masszázzsal gondoskodik a problémás területek fájdalmának enyhítéséről. Számos különböző masszázsprogrammal rendelkezik a test különféle részeihez. Az izomláz kezelésére alacsonyabb frekvenciát, míg az akut fájdalom csillapítására magasabb frekvencia értéket használ. Négyféle alapvető masszázs közül választhatsz: TENS (idegstimuláció), EMS (izomstimuláció), DEEP (mélyizomterápia) valamint akupunktúra.

A Medisana TDP készülék legfontosabb jellemzői

  • Kiváló minőségű elektromos stimulátor nagyszerű áron
  • 4 program - TENS, EMS, DEEP és akupunktúra
  • Akár 100 előre beállított program
  • LCD kijelző kék háttérvilágítással
  • 4 tapadó elektróda 
  • Masszív hordozó tok

Lazíts a Medisana TDP készülékével

A Medisana TDP által elérhető a TENS mód, amely klinikailag tesztelt és egyben ajánlott is a hátfájás csillapítására, különösen az ágyéki és a nyaki gerinc területére, az ízületi fájdalom, a fejfájás, a mozgásszervi sérülések vagy a rendszeres menstruációs problémák enyhítésére.

Az EMS izomstimulációs mód hasznosítható például az izmok edzésében, hogy növelje azok teljesítményét, vagy elősegítse bizonyos izmok erősítését. Használható pihentető kezelésként is a megerőltetett izmok vagy izomfáradtság enyhítésére.

Egy másik hasznos mód az elektronikus akupunktúra, amikor a készülék elektronikus impulzusok segítségével, tű nélkül imitálja a klasszikus akupunktúrát. Azáltal, hogy bizonyos pontokat stimulál a testben, enyhíti a test fájdalmát és feszültségét.

Kód:  MEDES001
Termékszám:  88310
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15