Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Medisana RC420

Kiegészítők a termékhez

Medisana RC420

Sajog a hátad, netalán csak szeretnéd kipihenni egy nehéz nap fáradalmait? Ebben az esetben a Medisana RC420 masszázsszék ideális megoldás. A karosszéket vezető masszázs specialisták tervezték, így minőségi masszázst élvezhetsz az otthonod kényelméből. A hátmasszázs két típusa közül választhatsz: shiatsu vagy görgős masszázs. A karosszék emellett fűtést és infravörös fényt kínál a masszázs fokozott élvezetéhez. A praktikus időzítő funkció lehetővé teszi, hogy a masszírozás hosszát 5, 10 vagy 15 perces időtartamra állítsd be. Azt is kiválaszthatod, hogy a hát felső, alsó vagy teljes egészét masszírozza a szék. A Medisana RC420 masszázs szék nagyszerű kiegészítője lehet minden otthonnak.

A Medisana RC420 masszázs szék fő jellemzői

  • A karosszék kétféle hátmasszázst biztosít 2 választható intenzitásszinten
  • Az igényeidnek megfelelően állítható masszázsidő
  • A hát egyes területeire történő összpontosítás praktikus lehetősége
  • A masszázs szék fűtési funkciója növeli az élvezetintenzitását
  • Tetszetős, fekete színű műbőr kárpitozás
  • A teljes pihenést szolgáló hely otthonod kényelmében

Szalonszintű masszázs

A szék a hagyományos kínai masszázson alapuló japán shiatsu masszázst kínálja. Ez egy rendkívül kellemes, fájdalommentes masszázsforma, ahol enyhe nyomást gyakorolnak a problémás területekre. Ezáltal a blokkolt területekből felszabadul az életenergia, amely hozzájárul a szervezet általános harmóniájához. Minden masszázs után kipihentnek és nyugodtnak érezheted magad. Otthonodban, akár olvasás közben, kényelmesen élvezheted a gondoskodást.

Ideális minden otthonba

A Medisana széket szinte bárhol elhelyezheted a lakásban vagy a házban. Az 1,8 méter hosszú kábel elegendő még a távoli helyekről történő csatlakozáshoz is. A könnyen kezelhető távirányítóval egyszerűen beállítható. A puha párnázásnak köszönhetően mindig kényelmesen érezheted magad. A masszázs közben elolvashatod kedvenc könyvedet, vagy megnézheted az imádott TV műsorodat.

Paraméterek

Típus

Típus Fotel

Masszázstípus

Programok száma 2

Masszázs

Mazzsázsprogramok 2
Légzsákok száma 0

Szín

Szín Fekete

Méret és tömeg

Magasság 67 cm
Szélesség 70 cm
Mélység 103 cm
Tömeg 18,5 kg
Maximális terhelhetőség 150 kg
Kód:  MEDRC420
Termékszám:  88412
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15