Oldal frissítése

Medisana PM 150

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Medisana PM 150

Szívbetegségben, asztmában szenvedsz, sok időt töltesz magasan a tengerszint felett, vagy csak szereted tested adatait mérni? Akkor ezt a pulzoximétert neked találták ki. Segítségével bármikor gyorsan ellenőrizheted a pulzusodat és a légzési funkcióidat, az eredmény 12,4 mp-en belül megjelenik. A mért értékeket szükségtelen feljegyezned, párosítsd a készüléket okostelefonoddal, majd nézd vissza ott az adatokat.

Legfontosabb tulajdonságai

  • A pulzusszám és az oxigéntelítettség mérésére
  • Háttérvilágítású LED kijelző
  • 1 db AAA elemmel működik
  • Automatikus kikapcsolás
  • Bluetooth kapcsolódás okostelefonokhoz

Mindig kéznél

Kis mérete révén tökéletes társad a magashegyi túrán. Csupán 55 grammot nyom, így nem lesz megterhelő. Rendszeresen ellenőrizheted az oxigéntelítettség állapotát, így még jóval a tengerszint felett is biztoságban leszel.
Amennyiben orvosi kezelés alatt állsz, a mérést az ujjad egyetlen érintésével elvégezheted. Az eredmény megjelenik a nagyméretű jól látható kijelzőn, vagy ellenőrizheted okostelefonodon is. Az egészségi állapotodra vonatkozó információ mindig napra kész lesz, és szükség esetén konzultálhatsz orvosoddal is.

Okos funkciók

A kényelmed érdekében a készülék Bluetooth kapcsolatra képes, így könnyedén csatlakoztathatod okostelefonodhoz, és állapotodról még behatóbb képet kaphatsz. Az értékeidet a telefonon grafikonok segítségével követheted.

További információk

SpO2 mérési tartomány:
70-99%

Pulzus mérési tartomány:
30-235 ütés / perc

Tápellátás:
1,5V AAA elem LR03
Az elem tartozék

Hálózati kapcsolat:
nincs

Reakcióidő:
12,4 s

Automatikus kikapcsolás:
8 mp után

Üzemi hőmérséklet:
5-40°C

Tömeg:
55 g

Méret:
31 × 56 × 76 mm

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Kapcsolódás Android, iOS
Kód:  MEDPC005
Termékszám:  79457
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10