Oldal frissítése

Medisana HP610

3,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Medisana HP610

Kényeztesd magad tökéletes kikapcsolódással egy MEDISANA HP610 elektromos takaróval, ami a nyakat és a hátat melegíti. A takaró ultra könnyű, lélegző anyagból készült és finom levehető és mosható huzattal rendelkezik. A kényelmes, ergonomikus kezelőszervek LED kijelzővel vannak felszerelve és négy hőmérséklet fokozat, vagy a gyors felfűtés funkciót teszik elérhetővé.
A Medisana takarót mintha méretre készítették volna. Tökéletesen illeszkedik a nyak és a hát vonalához és a tépőzárral egyénileg be lehet állítani, hogy megfeleljen a te igényeinek. A Medisana a biztonságra is gondol. Az automatikus kikapcsolás 90 perc tétlenség vagy túlmelegedés esetében kikapcsolja a fűtést. 
A hő elősegíti a jobb vérkeringést és az anyagcserét, ezáltal növelve az oxigénellátást és a tápanyagok eljuttatását az izomszövetbe javítja az egész test mozgását. A Medisana takaró kellemes érzést és kikapcsolódást nyújthat egy hosszú és fárasztó nap után.
További információk:
Anyaga:
Lélegző, könnyű
Jellemzők:
4 hőmérsékletfokozat
Automatikus kikapcsolás 90 perc után.
LED
Gyors fűtés
Túlmelegedés elleni védelem
Kimenet:
100 W
Tápellátás:
100-240 V / 50-60 Hz
Méretek:
180 x 62 x 10 cm

Paraméterek

Típus

Típus Takaró

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 100 W
Hőmérsékleti beállítások száma 4
Kábel hosszúsága 2,6 m

Funkciók

Funkciók Automatikus kikapcsolás

Funkciók

Funkció Auto kikapcsolás

Méret

Mélység 60 cm
Szélesség 40 cm
Kód:  EAT7089k
Élettartam: 12 hónap
Termékszám:  61167
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10