Oldal frissítése

Medisana HP 625 Heating Pad 4D

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Medisana HP 625 Heating Pad 4D

Élvezze puha és hajlékony párna innovatív fűtési rendszerét. A 4D technológiával összekapcsolva hő- és Turbo Heat használatával 100 watt-os teljesítmény mellett biztosítja a gyors felfűtést, így a párnák intenzíven melegítik fel a tested. Párna négy fűtési hőmérséklet szintet biztosít, ami könnyen bekapcsolható és vezérelhető az ergonomikus kialakítású készüléken a LED kijelző és a szabályozó segítségével. A készülék egyaránt alkalmas balkezesek és jobbkezesek számára is.  Az APS technológia biztosítja a készülék megbízhatóságát az automatikus kikapcsolás funkcióval, amely 90 perc inaktivitás után leállítja a készüléket. A puha párna huzat levehető és mosógépben mosható.

A tökéletes melegítésért

  • Intenzív melegítés 4D technológia segítségével: hő- és a Turbo Heat funkció  erőteljes 100 watt-os teljesítménnyel
  • Levehető huzat, puha anyagból készült
  • A huzat mosógépben mosható 40 °C-on
  • A készülék 4 választható hőmérsékletet biztosít
  • APS technológia - Active Protection System, a vizuális és akusztikus hőmérséklet-szabályozás technológiája biztonságot nyújt
  • Automatikus kikapcsolás 90 perc után
  • Ergonomikusan kialakított vezérlő LED kijelzővel és a kezelőszervek mindkét oldalon elérhetőek - a kétkezes használat megkönnyítéséért
  • Rugalmas fűtőszálak és mátrix rendszer egyenletes hőeloszlást biztosít

Csúcstechnológiás melegítés

Az új, egyedi 4D technológia hő- és Turbo Heat  funkcióval, továbbá 100 watt-os teljesítménnyel garantálja a különösen intenzív hővisszanyerést. Az új technológia alapelve, hogy használata során a levegő áramlását és a hőt sokkal jobb hatékonysággal teríti szét az egész a testfelületeden és így sokkal gyorsabban felmelegít a készülék.

 

Paraméterek

Típus

Típus Párna

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 100 W
Hőmérsékleti beállítások száma 4

Funkciók

Funkciók Automatikus kikapcsolás, Mosható

Funkciók

Funkció Auto kikapcsolás, Mosható

Méret

Mélység 33 cm
Szélesség 46 cm
Kód:  MEDPC008
Élettartam: 12 hónap
Termékszám:  61140
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15