Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Medisana FB880

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Medisana FB880

Próbáltad már kézzel megtisztítani az arcbőrödet, és sehogy nem lett tökéletes az eredmény? Próbáld ki a Medisana FB880 tisztító készletet. Ez egy elektromos, szonikus arctisztító kefe. Segítségével a bőröd sugárzó fényű lesz. Hála a szonikus rezgésnek, a kefe nagyon hatásos, segít benne, hogy kézzel tisztítsd meg arcodat, finoman távolítva el a szennyeződéseket. Bőrőd megjelenése egészségesebb lesz. A Medisana FB880 tisztító készlet ideális mindennapos használatra.

Főbb jellemzői

  • Alkalmas normál és érzékeny bőrre
  • Automatikus kikapcsolás 60 másodperc után
  • Választható 2 sebességfokozat
  • A csomag tartalmaz 3 feltétet, az akkumulátort és egy tasakot az eszközök tárolásához

Mire lehetsz képes a Medisana FB880-nal?

A Medisana FB880 tisztító kefe finoman rezeg, és forgatja a fejet, és így a elsimítja a finom vonalakat és ráncokat, valamint tisztítja a pórusokat is. A Medisana keféjét használva fényes, és egészséges bőrt kaphatsz. A bőröd tiszta lesz, és készen áll kozmetikai termékek használatára, amelyek könnyebben szívódnak fel, így nagyobb hatást lesznek képesek kifejteni. A szép mosolyhoz hozzátartozik a fénylő, és ami még fontosabb, egészséges bőr.

Hogyan kell használni a Medisana FB880 tisztító készletet?

A Medisana FB880 tisztító kefe akkumulátoros, így nem szükséges állandóan az elektromos hálózatra csatlakoztatni. A kefe használata emiatt még kényelmesebb. Amennyiben a kefét a zuhany alatt szeretnéd használni, ne aggódj. A Medisana kefét úgy tervezték, hogy ellenálljon akár erős vízáramlásnak is. 3 féle kefe feltéttel, és egy védősapkával együtt szállítjuk. Ennek köszönhetően, a bőrtípusodnak leginkább megfelelő kefefejet választhatod. Az egyik finom, és érzékeny bőrre, a másik normál és kissé vastagabb bőrre való. A harmadik egy speciális fej, szilikon fej, amelyet mélytisztításra használhatsz.

Méretek:
15,7 × 5,5 × 7,9 cm

Tömeg:
220 g

 

Paraméterek

Tápellátás

Áramforrás Elemes
Pótelemek AA (ceruzaelem)

Típus

Típus Kefe

Típus

Típus Szonikus

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás, Ráncok csökkentése

Tulajdonságok

Tulajdonságok Vízhatlan

Méretek

Magasság 79 mm
Szélesség 55 mm
Mélység 157 mm

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás, Ráncok csökkentése
Kód:  MEDCS001
Termékszám:  88560
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10