Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Medisana BU514

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Medisana BU514

A(z) Medisana vérnyomásmérő egy modern, felkaron történő mérésre szolgáló segédeszköz, amellyel mindig képben leszel a vérnyomásodat illetően. Ennek köszönhetően rendszeresen és megbízhatóan ellenőrizheted a vérnyomásodat. A mandzsetta segítségével megmérheted a vérnyomásodat a felkarodon, amelynek kerülete maximálisan 36 cm. Ezenkívül ez a típusú vérnyomásmérő képes észlelni az esetleges aritmiát. A mért adatokat az eszköz eltárolja a beépített memóriába. A vérnyomásmérő kiszámítja az átlagot a mért értékekből, ezáltal jobb áttekintést kapsz az egészségedről. Az értékek átláthatóbb megjelenítése érdekében grafikus kijelzővel rendelkezik. A(z) Nincs interfész megbízható kapcsolatot biztosít.

A(z) Medisana BU514 vérnyomásmérő főbb tulajdonságai

  • A(z) Medisana vérnyomásmérő lehetővé teszi a mérést a felkaron
  • Mérési pontosság: 3 mmHg
  • A mandzsetta maximum 36 cm kerületű karhoz alkalmas
  • A pulzus mérésének pontossága: 5 %
  • További funkciók: automatikus kikapcsolás, osztott tárhely két felhasználó számára, aritmiaérzékelő, vérnyomás grafikus ábrázolása, akku lemerülés jelző, lcd kijelző, memória és vérnyomások átlaga
  • Nincs interfész segítségével csatlakoztatható

Paraméterek

Tulajdonságok

Típus Felkaros

Funkciók

Funkció Automatikus kikapcsolás, Osztott tárhely két felhasználó számára, Aritmiaérzékelő, Vérnyomás grafikus ábrázolása, Akku lemerülés jelző, LCD kijelző, Memória, Vérnyomások átlaga

Interfész

Interfész Nincs
Kód:  MEDTL646
Termékszám:  51165
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15