Oldal frissítése

MEDELA Calma cumisüveg csecsemőknek 150 ml

4,2 24 értékelés
11 890 Ft

MEDELA Calma cumisüveg csecsemőknek 150 ml

Előfordult már valaha, hogy szeretted volna, hogy a babád cumisüvegből igyon, de emellett nem szeretted volna, hogy visszautasítsa a szoptatást? Emiatt került kifejlesztésre ez a speciális cumisüveg. Alakja és hossza megfelel a mellbimbó alakjának és hosszának. Könnyebbé teszi a váltást a baba számára a cumisüveg és a mell között. A szilikon borítás nagyon puha szilikonból készült, amely engedi, hogy a baba mozgassa a nyelvét, csak úgy, mint szoptatás esetén. A beépített speciális szelep megakadályozza a tej túlcsordulását az üvegből. A cumisüveg különlegessége, hogy szabadságot nyújt az anyukáknak, és nyugalmat, akkor is, amikor a szoptatás nem lehetséges. 

Legfontosabb jellemzők

  • Egy méret
  • Megtartja a már megtanult, természetes szívási módot
  • Megakadályozza a tej kicsordulását
  • Segít meghosszabbítani a szoptatás időszakát
  • Megakadályozza a baba puffadását
  • A csomag tartalma egy 150 ml-es üveg és Calma szívóka

A cumisüveg használata

Mivel a cumisüveg tartalma csak szívás hatására folyik az üvegből, lehetőséget ad a babának bármikor a pihenésre. A baba ugyanolyan csendes, szívverése és szívritmusa ugyanolyan, mint normál szoptatás esetén. Így a táplálékbevitel az igények és lehetőségek szerint szabályozható.  
Minden használat után szedd szét az üveget, és részeit folyó melegvízzel öblítsd el. Ezután tiszta, hideg vízzel. Emellett napi egyszer sterilizáld a cumisüveget. Ha az üveget melegíted, mindig távolítsd el a szívókát. Az üveg rázásához a zárt fedelet használd. Miután felráztad, ráhelyezheted a szívókát. A cumisüveg karbantartása nagyon könnyű, egyszerűen csak kapd fel, és már viheted is magaddal.

 

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Etetőcumi

Átfolyás Szabályozható

Cumin lévő lyukak száma

Cumin lévő lyukak száma 1

Anyag

Palack anyaga Műanyag
Cumi anyaga Szilikon

Megjelenés

Motívum Motívum nélkül
Szín Átlátszó, Sárga

Tulajdonságok

Üveg tulajdonságai Kólika elleni
Cumi tulajdonságai Alkalmas szoptatott babák számára

Csomagolás

Csomag tartalma Szívó, Dugó

Típus

Típus Szoptatott babának
Kód:  MED018cz
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7612367021982
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15