Oldal frissítése

Meade Polaris 90mm EQ Refractor Teleszkóp

Kiegészítők a termékhez

Meade Polaris 90mm EQ Refractor Teleszkóp

Az éjszakai égboltot szeretnéd látni, és részletesebben csillagokat, bolygókat és egyéb tárgyakat? A Polaris teleszkóp-sorozat egy teleszkóp, amely teljes mértéken kiaknázhatod a természet megfigyelésének lehetőségét a fényszennyezéstől távol. Ezt megkülönbözteti egy kiváló minőségű lenticular rendszer. Egy Barrow objektívvel és egy hármas szemlencsével érkezik, a leghosszabb fókusztávolságú szemlencse nagyobb területet fedhet fel, a másik kettő, rövidebb fókuszpontokkal, alkalmasabb egy adott objektum részletesebb nagyítására. A kereső közepén található piros pont segít megtalálni és pontosan megcélozni a kívánt pontot az égen. A teleszkópot normál teleszkópként is használhatod a földi megfigyeléshez, és a DVD-n található állvány és zászló is megtalálható a csomagban.

A Meade Polaris 90 mm-es teleszkóp főbb jellemzői

  • Minden, ami azéjszakai égbolt megfigyeléséhez szükséges
  • Megbízható lencse rendszer az űrszondák megfigyeléséhez
  • Barrow lencse és három szemlencse különböző fókusztávolsággal
  • Segéd piros pont a kereső közepén
  • Állvánnyal, egyenlítő konzollal és szoftverrel
  • Más optikai lencsék átmérőjében is kapható

Állvány és extra szoftver

A készletben a Meade Polaris teleszkóppal együtt egy robusztus acél állvány is rendelkezésre áll, amely a teleszkópot a szükséges támasztékkal és stabilizálással látja el. Egy equatoriális tartó is tartozik hozzá. Élvezni fogod a látómező zavartalan mozgását az éjszakai égbolton. Ezenkívül a használt konzol lehetővé teszi a motor meghajtásának telepítését. A DVD-hez csatlakoztatott különleges csillagászati szoftver kompatibilis a Windows rendszerrel, és több mint 10 000 égitestet tartalmaz az adatbázisban. Ez lehetővé teszi az éjszakai égbolt térképeinek kinyomtatását vagy a következő megfigyelés könnyebb megtervezését. A listán nem csak a csillagok szerepelnek, hanem a bolygók, galaxisok, ködök és még sok más.


Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 90,5 cm
Magasság 144 cm
Mélység 87 cm
Tömeg 9 160 g

Szín

Szín Kék

Típus

Típus Csillagászati távcső

Tulajdonságok

Nagyítás 140 ×

Funkció

Funkció Kompatibilis állvány , Képstabilizátor

Felszerelés

Összeszerelés Parallaktikus
Csomag része Csillagászati tartozékok, Tripod

Tulajdonságok

Típus Lencsés
Objektív átmérője 90 mm
Gyújtótávolság 900 mm
Lencseátmérő 26 mm
Lencse belső átmérője 6,3 mm

Tulajdonságok

Szín Kék
Kód:  Mead011
Termékszám:  0643824208810

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20