Oldal frissítése

mBot - Ultimate Robot Kit

mBot - Ultimate Robot Kit

Glide csodálatos világába robotok, ahol semmi sem lehetetlen. Legyen Ön már tapasztalt felhasználó a vágy, hogy az összetett modellek, vagy akkor tartozik lelkes kezdők, ideális választás, hogy egy multifunkcionális elektronikus robot Ultimate robusztus konstrukció és támogató platform Arduino. Ez a lehetőség, hogy létrejöjjön a 10 féle speciális robot barátai köszönhetően kompatibilitás LEGO. Az okos eszköz párosítható Bluetooth kapcsolaton keresztül. Ez vezérli közvetlenül a mobil alkalmazás, amely lehetővé teszi a grafikus programozás.

legfontosabb jellemzői

  • Támogató platform Arduino
  • Lehetőség, hogy létrejöjjön a 10 modell
  • robosztus felépítés
  • grafikus programozási
  • Ellenőrző mobil alkalmazások
  • Kommunikáció az intelligens készülék Bluetooth kapcsolaton keresztül
  • Kompatibilis LEGO

Mi Végső?

Meet ultimátumot komplex robot készlet. Ők lehet építeni, és a program. Előnyei egyaránt használható otthoni és iskolai vagy a munkahelyen. A csomag tartalmaz mindent, amire szükség van a jól végzett munka stavařinu - Arduino kompatibilis vezérlő, érzékelők, megfogó és egyéb mechanikus alkatrészek. 

Copy szerkesztése blokk attribútumokat Eltávolítás

Egyszerű grafikus programozási

mBlock egy grafikus program alapján Scratch 2,0 nyílt forráskódú. Ez lehetővé teszi, hogy j ednodušší programozási projektek és interaktív alkalmazások révén könnyen drag and drop funkció blokkok. Alkalmazás Makeblock ingyenes kódolás megfelel az alapvető funkciókat az egyes formában. A mechanikus részek a robot kompatibilisek a platform Makeblock, valamint a legtöbb alkatrészek LEGO. Elektronikus alkatrészek alapulnak Arduino szoftver nyílt forráskódú. Ez lehetővé teszi, hogy ne csak építeni egy kit, hanem hozzon létre saját funkcionális robot.

egyszerű csatlakoztatás

Minden elektronikus modul tartalmazza a készlet van felszerelve RJ25 port, amelyek a különböző színekkel az egyszerű csatlakoztatás. Egyszerűen csatlakoztassa a modulokat össze lehet építeni a robot rekord idő alatt.

Kód:  MKB103a
Termékszám:  90024

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10