Oldal frissítése

mBot - STEM Tanítható Robot Készlet, 1.1 verzió - WiFi

5 1 értékelés

mBot - STEM Tanítható Robot Készlet, 1.1 verzió - WiFi

Vessen betekintést a robotok bámulatos világába, ahol semmi sem lehetetlen. Ideális választás a lelkes kezdők számára az mBot Education Robot erős dizájnnal és Arduino rendszerrel. A robot megfogja lepni magát számos egyedi funkcióval és mozgásával, valamint azzal, hogy képes kikerülni az akadályokat. Kommunikáljon vele okostelefonján vagy tabletjén a Wi-Fi segítségével. Az irányítása egy mobil alkalmazáson vagy távirányíton keresztül működik.

Legfontosabb jellemzők

  • Elektromos Robot Készlet
  • Kikerüli az akadályokat, adott vonal mentén fut
  • Irányítás távirányítóval vagy mobilos alkalmazással
  • Egyszerű vizuális programozás
  • LEGO kompatibilis
  • Kommunikáció okoskészülékről Wi-Fin keresztül

Egyszerű vizuális programozás

 Az mBlock vizuális programozó szoftver a Scratch 2.0 program alapjai nyomán készült el. Ennek köszönhetően könnyebben programoz be terveket és interaktív cselekvéseket a funkciós részek könnyű kezelésével. Az MBlock egy gyors módja annak hogy megtanulja irányítani a robotot és felfedezze a különböző funkciókat. A programozásnál belefog mélyülni hogy a kódja hogy irányítja a robotot.

Könnyű csatlakoztatás

Minden elektromos egység amit ez a készlet tartalmaz RJ25 csatlakozókkal van ellátva, amik különböző színekkel vannak jelölve a könnyű csatlakoztatás érdekében. Az által hogy egyszerűen összerakja az egységeket rekord idő alatt felépítheti robotját.

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Igen
Elemek típusa AA
Elemek száma 4 db

Tudni érdemes

Alsó korhatár 10 éves kortól

Programozás gyerekeknek

Vezérlés Mobillal, Tablettel, Távvezérléssel
Programozás típusa Blokk
Speciális funkciók Mobilalkalmazás, Optikai érzékelő, Akadályérzékelés
Kód:  MKB101d
Termékszám:  90058
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20