Oldal frissítése
Október 23-a, péntek nemzeti ünnep. Ezen a napon budapesti bemutatótermünk zárva tart, az interneten azonban továbbra is kényelmesen vásárolhatsz.

mBot - Robot Explorer készlet

35 690 Ft
35 190 Ft
27 710 Ft áfa nélkül

mBot - Robot Explorer készlet

Az mBot nem csak egy intelligens játék, hanem egyben a programozás és az elektronika alapjainak hatékony és szórakoztató megismerésének is. Még akkor sem fogja észrevenni, hogy mikor és mBot váltott a szórakozásból valami hasznos létrehozására. Az MBot egy STEM oktatási robot gyerekeknek, kezdőknek és alkotóknak. Az MBot átalakíthatja a tanítást és a programozási tanulást olyan szórakoztatóvá , amely nem fog megunni téged. A gyerek maga összerakja a robotot, és megtapasztalja, milyen érzés saját kezével valamit létrehozni. A robot összeszereléséhez csak egy csavarhúzó (tartozék) szükséges. Az alkatrészek összekapcsolása hasonló a csavarokkal ellátott Merkur építőkészlethez. Mindenki összeállítja a robotot a kép utasításai szerint, és új robot barátja körbejár, villog és fúj.

A mBot programozható készlet legfontosabb jellemzői - Robot Explorer készlet

  • Nagyszerű programozható robot szórakozáshoz és tanuláshoz
  • A moduláris rendszer lehetővé teszi az mBot gyors összeszerelését
  • Mobil alkalmazás és PC szoftver a robot programozásához
  • 60 óra a grafikus programozásban
  • Nagyszerű játék kicsi és nagy számára
  • Az mBot fejleszti a logikai gondolkodást, a kreativitást és hasznos készségeket tanít

Végtelen bővítési lehetőségek a Makeblock-ban

Széles körű kiegészítő csomagok, amelyek további elektronikus modulokat és mechanikus alkatrészeket tartalmaznak, elérhetők az mBot robotmal való játékhoz és tanuláshoz. Kövesse az utasításokat, hogy velük szórakoztatóbb és oktatóbb projekteket hozzon létre. Akkor semmi sem akadályozza meg, hogy megvalósítsa saját ötleteit ezzel a robotmal. Az MBot 4 bővítőporttal rendelkezik, amelyhez több mint 100 különféle Me elektronikai modult csatlakoztathat . Több mint 300 egyéb Makeblock mechanikus alkatrész is kapható. Ez egy megfelelő projekt megfelelő alapja.

Az mBot egyszerű összeszerelése

Az MBot moduláris kialakítást alkalmaz, és 15 perc alatt épít fel. A színkóddal ellátott csatlakozók biztosítják, hogy az elektronikus modulok még az alaplaphoz történő csatlakoztatása is nagyon egyszerű . Építenie kell egy csavarhúzót. A mobilalkalmazásban a 3D-s építési utasításokat is megtekintheti. Ez elősegíti a gyermekek térbeli intelligenciájának megteremtését.

A Makeblock segítségével sokkal többet tehet

Elkezdheti a robot használatát, és közvetlenül a felépítése után játszhat. Az alaplapon található az Arduino program, amellyel a robot lovagolhat a vonalon, elkerülheti az akadályokat, és talán robotfutot játszhat. Az alapvető működéshez IR távirányítót használunk (mellékelve). Telepítse a Makeblock alkalmazást okostelefonjára a fejlettebb irányítás és a projekt további létrehozása céljából a robot segítségével . Meg fog lepődni, hogy mit tud a robot! A robot vezeték nélkül képes kommunikálni Bluetooth-on keresztül. Párosítsa telefonját csak az mBot felé történő megközelítéssel. Csatlakoztathatja az mBot-t a gamepad vezérlőhöz és robotfoci játékhoz!

Programozza a robotot az mBlock segítségével

A Makeblock egy vidám szoftver darabja. A gyermekek az mBot egyszerűen vezérelhetők, ha egyszerűen megnyomják a képernyőn lévő ikont, vagy használják az előre beállított robot üzemmódok egyikét. Az MBot olyan gyermekek számára is alkalmas, akik még nem tudnak olvasni. Vannak 3D útmutatók az mBot (kiegészítő csomag) kiterjesztésekhez vagy felhasználói felületekhez az új mBot projektek vezérlésére is. A mobiltelefonról vagy táblagépéről az mBota programozására is lehetőség van, és minden mozdulatot vagy funkciót vezérelhet. A robotprogramozás az mBlock grafikus környezetben okostelefonról vagy táblagépről, valamint számítógépről is lehetséges. A mobil eszközök az mBlock Blockly alkalmazást használják, az mBlock szoftver pedig elérhető a számítógépek számára. A programot a funkcióblokkok mozgatásával hozzák létre. Az MBlock 3.0 szoftver cseh nyelven található. Ha számítógépe nem támogatja a Bluetooth funkciót, akkor a robotot könnyen csatlakoztathatja a (külön megvásárolható) Bluetooth USB adapter segítségével.

Bővítse programozási készségeit a Makeblock segítségével

Az mBlock Blockly használatával nem tudja, mikor játszik, vagy új dolgokat tanul. Több mint 60 szórakoztató lecke van, amelyek végigvezetik a grafikus programozás alapjait. Minden órával növekszik a programozási képességeid, és nem fogja tudni várni, hogy feltárja a következő szintet! Úr. A Panda végigvezeti Önt az összes leckén, és elmagyarázza a szükséges dolgokat, hogy azonnal elkészítse saját programjait. A grafikus programozási tanfolyam elvégzése után még egy kezdő is megbirkózhat saját programjával . Minden Makeblock szoftver eszköz és alkalmazás ingyenes. Tanulási adatbázis áll rendelkezésre az mBot és más Makeblock termékek számára. A világ minden táján a tanárok az mBot oktatóanyagain dolgoznak, és több mint 10 nyelven érhetők el. Függetlenül attól, hogy diák, szülő vagy tanár - megtalálhatja a legmegfelelőbb anyagokat a Makeblock adatbázisban, így a programozás tanulása vagy tanítása könnyebb és hatékonyabb lehet.

5,0
2 felhasználó értékelte
100+
vásárló már megvásárolta
100 %
vásárló ajánlja
Összes értékelés

Paraméterek

Tulajdonságok

Platform mBot
Komponensek száma a csomagban 11
Funkciók Fényérzékelő, Infravörös vevőegység, Ultrahangos távolságérzékelő, Vonalkövető, Kijelző
Kapcsolódás USB, Bluetooth

Méret

Szélesség 130 mm
Magasság 90 mm
Mélység 170 mm

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Igen
Elemek típusa AA
Elemek száma 4 db

Tudni érdemes

Ajánlott Bárki számára
Alsó korhatár 10 éves kortól

Programozás gyerekeknek

Vezérlés Mobillal, Tablettel, Gesztusokkal
Támogatott OS Android , Windows , iOS
Játék magassága 10 cm
Programozás típusa Blokk, A legkisebbeknek
Speciális funkciók Mobilalkalmazás, Fényeffektek, Hangeffektek, Optikai érzékelő, Reagálás hangra, Akadályérzékelés
Kód:  MKB101e1
Garancia: 24 hónap
Termékszám:  P1050015
P-DC1-WEB20