Oldal frissítése

MAYBELLINE NEW YORK Super Stay 24H Full Cover Foundation 030 Sand 30 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MAYBELLINE NEW YORK Super Stay 24H Full Cover Foundation 030 Sand 30 ml

A Superstay 24hour Foundation a Maybelline New Yorktól - egy továbbfejlesztett, magas fedésű folyékony alapozó, amellyel a bőröd makulátlan és egységes megjelenésű lesz egész nap. Az alapozó összetétele olajmentes, bőrgyógyászatilag tesztelt és nem illatosított. A Superstay 24hour Foundation alapozó ellenáll a hőnek, a nedvességnek és az izzadságnak és megbízható még a legnagyobb igénybevételek során is.

A Superstay 24h - 030 Sand főbb jellemzők

  • Hosszan tartó alapozó a Maybelline-től
  • A Superstay 24 órás alapozó rendkívül magas fedésű és nagyon tartós
  • Folyékony alapozó, adagolós kiszerelésben
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt, nem illatosított termék
  • Olajmentes, nedvesség- és hőálló készítmény

Alkalmazás:
A legjobb eredmények érdekében vigyél fel elegendő mennyiségű alapozót egyenletesen a bőrödre, majd gyengéden dolgozd el az ujjbegyeddel.

Összetétel:
ciklopentasziloxán, víz, Polypropylsilsesquioxane, izododekán, dimetikon, C30-45 alkyldimethylsilyl polypropylsilsesquioxane, PEG-10 dimetikon, glicerin, szilika, dimetikon/poliglicerin-3 keresztpolimer, nátrium-klorid, Nylon-12, fenoxietanol, di-szteardimónium hektorit, dinátrium sztearoil glutamát, ciklometikon, klórfenézin, etilparabén, dinátrium-EDTA, akrilonitril/metil metakrilát/viniledén-klorid kopolimer, alumínium hidroxid, dipropilén glikol, izobután, paraffin, nátrium citrát, tokoferol, izopropil alkohol, [+/- tartalmazhat: CI 77891/titán-dioxid, CI 77491, CI 77492, CI 77499/vas-oxid]

Űrtartalom:
30 ml


Kód:  DEKO1487
Termékszám:  3600531401993

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10