Oldal frissítése

MAYBELLINE NEW YORK Master Camo 10 Green for Redness Color Correcting Pens 1,5 ml

4,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

MAYBELLINE NEW YORK Master Camo 10 Green for Redness Color Correcting Pens 1,5 ml

A tökéletes bőr a szépség egyik mércéje, ezért miért is ne kényeztesd magad a MAYBELLINE NEW YORK Master Camo 1,5 ml-es korrektorának segítségével, amelyet a kipirosodás ellen fejlesztettek ki? A zöld korrektor tökéletes fedő tulajdonságokkal és praktikus ívelt, szivacsos applikátorral rendelkezik, így mindig csak a megfelelő mennyiséget alkalmazhatod belőle. Minden bőrtónusra alkalmas, hosszantartó hatást nyújt, valamint kiválóan eloszlatható, és professzionálisan fedi el a a kipirosodás jeleit!

A MAYBELLINE NEW YORK Master Camo korrektor legfőbb jellemzői

  • Kiváló fedő tulajdonságokkal rendelkezik, amellyel gyorsan búcsút inthetsz a kipirosodott bőrnek
  • A MAYBELLINE NEW YORK Master Camo praktikus szivacsos applikátorral rendelkezik
  • Minden bőrszínre alkalmas
  • Jól eloszlatható struktúrával rendelkezik, és tartós hatást biztosít
  • A korrektor alkalmazása után a bőr gyönyörűen egységes lesz

Használata:
Fordítsd el többször egymás után a korrektort, hogy a készítmény megjelenjen a szivacson, majd az applikátor segítségével vigyél fel elegendő mennyiségű krémet az arc bőrére. Óvatosan oszlasd el és hagyd megszáradni, majd használj sminket.

Összetétel:
G854020 1, INGREDIENTS: , AQUA / WATER / EAU, CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE, ISODODECANE, GLYCERIN, PEG-9 POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE, BUTYLENE GLYCOL, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, NYLON-12, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, CYCLOHEXASILOXANE, PEG-10 DIMETHICONE
CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, PHENOXYETHANOL


Kód:  DEKO1673
Termékszám:  3600531412678

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05