Oldal frissítése

MAYBELLINE NEW YORK Brow Drama Dark Brown 7,6 ml szemöldökformázó spirál

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MAYBELLINE NEW YORK Brow Drama Dark Brown 7,6 ml szemöldökformázó spirál

Kattintással vagy húzással helyezze be a képet.
 

A Maybelline Brow Drama szemöldökformázó spirálját azért fejlesztették ki, hogy formálja a szemöldököt, és kiemelje annak színét. Gyakran előfordul, hogy a szemöldök veszít dússágából és fakóvá válik, főleg a kor előrehaladtával megjelenő foltok miatt. A Maybelline speciális kialakítású formázó kefével ellátott szemöldökformázó spiráljának segítségével gyorsan és könnyedén varázsolhatsz magadnak gyönyörű, élettel teli szemöldököt. Csomósodásmentes eredményt garantál. Ne feledkezz meg a szemöldöködről sminkelés közben: hangsúlyozd ki!
A szemöldök az arc lényeges része, amelynek szintén megfelelő figyelemben kellene részesülnie. Már elmúltak azok az idők, amikor csak egy vonalat festettek a szemöldök helyére. Manapság a szemöldök természetes ápolása a divat, amelyet az is bizonyít, hogy jól ismert személyek és modellek is csak annyira engedik meg a szemöldökük alakítását, hogy az még megőrizze természetes kinézetét. Azoknak, akik kevés szálú és fakó szemöldökkel rendelkeznek, a Brow Drama csodálatos színű és természetes hatású szemöldököt ígér. Élvezd a gyönyörű és dús szemöldöködet!
Színárnyalat:Sötétbarna
Használata:
Fésüld át a szemöldököd belső részét átlósan felfelé, majd használd a kefe gömb alakú végét, és formázd a szemöldöködet a stílusodnak megfelelően.
Űrtartalom:
7,6 ml
Összetevők:

Water, Styrene / acrylate / ammonium methacrylate copolymer, Alcohol denat., Butylene glycol, Acrylamide / sodium acryloyldimethyltaurate copolymer, Isohexadecane, Propylene glycol, Phenoxyethanol, Caprylyl glycol, Ammonium polyacryloyldimethyl taurate, Nylon-12, Polysorbate 80, Steareth-20, Sodium laureth sulfate, Sodium dehydroacetate, Sorbitan oleate, Disodium EDTA , Panthenol, Tetrasodium EDTA, Potassium sorbate, Silica, [+/- may contain, mica, 77491 /, 77492, or 77499 / iron oxides, 77891 / titanium dioxide, 77007 / ultramarines, 75470 / 77742 / violet manganese, but 77510 / ferricyanide ferric]

 
 
 

Paraméterek

Termék típusa

Termék típusa Szempillaspirál
Kód:  KSDE0671-b
Termékszám:  3600530910960

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15