Oldal frissítése

MAYBELLINE NEW YORK Master Precise Liquid Eye Liner Black

3,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MAYBELLINE NEW YORK Master Precise Liquid Eye Liner Black

A Master Precise Liquid Eye Lines folyékony szemkihúzó segítségével tökéletesen precíz lehet a sminked. Az exkluzív ultravékony ecsettel csak 0,4 mm széles vonalat lehet festeni, így sminked tökéletesen természetes megjelenésű lehet. Gyengéd anyagokból készült, így nem irritálja a szemet, és alkalmas az érzékeny szemű, illetve a kontaktlencsét viselő nők számára. Egy egyedi eszköz a szemhéj tökéletesen vékony vonalaiért!
A szem kiemelése elengedhetetlen a tökéletes smink elkészítéséhez, a szemhéjtus hangsúlyozza a természetes szépséget és a szemek mélységét. Az intenzív fekete szín tökéletesen díszíti és kiemeli a szemeket. Nappalra egy visszafogottabb vonallal, estére, vagy ünnepi sminkhez pedig határozottabb vonallal festheted ki a szemeidet. Vigyázz a szemeidre, és emeld ki őket egy ultravékony, de határozott vonallal!
Ajánlott szemtípus:
Érzékeny szemre, vagy kontaktlencsét viselők számára.
Alkalmazás:
Fess egy vonalat a szemhéjadra a szempilláid töve fölé, majd élvezd a drámai hatást.
Kiszerelés:
1 g 

Összetevők:
AQUA/WATER/EAU, BUTYLENE GLYCOL, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, STYRENE/ACRYLATES/AMMONIUM METHACRYLATE COPOLYMER, COCO-GLUCOSIDE, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, SODIUM LAURETH-12 SULFATE, TRISODIUM EDTA, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, IODOPROPYNYL BUTYLCARBAMATE. [+/- MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR: CI 7266/BLACK 2.]
 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Típus

Típus Folyékony
Kód:  KSDE0672
Termékszám:  3600530730308

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15