Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Maxxo VM Profi vákuumos élelmiszercsomagoló gép

4,8 234 értékelés
42 490 Ft

Maxxo VM Profi vákuumos élelmiszercsomagoló gép

Hosszabb ideig kell maximális minőségben megőriznie az élelmiszereket? A Maxxo VM Profi nem csak az otthoni, hanem a hentesek, csemegeboltok, szállodások, vadászok, halászok stb. számára is nagyszerű segédeszköz. Az ételek vákuumozásának köszönhetően helyet takaríthatsz meg a hűtőben és a fagyasztóban is. A zacskóban lévő ételt a gépbe kell helyezni, és egyetlen gombnyomással a készülék kiszívja a levegőt. Közvetlenül a zacskózás után egyszerűen hegeszd össze a zacskót, és az élelmiszer tömörítve marad. A vákuumozó nagy, 20 l/perc szívóteljesítménnyel működik, ígymég a puhább élelmiszereket is képes vákuumozni. A vákuumozót bárki kezelheti, mivel a működése teljesen automatikus. A vákuum speciális pácoló funkcióval is rendelkezik, ami különösen akkor jön jól, ha grillezésre készülsz.

A Maxxo VM Profi vákuumos élelmiszer csomagológép legfontosabb jellemzői

  • Forradalmi módja az élelmiszer vákuumban történő tárolásához
  • A Maxxo VM Profi háromféle beállítás a zacskók vákuumozására
  • Megerősített teljesítményű kompresszor: 20 l/perc
  • Pulse Vacuum funkció a kézi légtelenítés szabályozásához
  • Canisters funkció a csatlakozóval ellátott ételdobozok szívócsővel történő légtelenítéséhez (a tömlőt nem tartalmazza)
  • Speciális pácoló funkció
  • Funkció, amely megakadályozza a törékeny és a finom élelmiszerek deformációját a vákuumozás alatt
  • A Maxxo VM Profi vákuumos élelmiszer csomagológép integrált tekercsvágóval rendelkezik
  • Csomag tartalma - vákuumfóliázó gép, tekercs 28 × 300 cm, tekercs 20 × 300 cm, 5× zacskó 22 × 28 cm

Őrizd meg hosszabb ideig az élelmiszerek frissességét

A professzionális, teljesen automatikus Maxxo VM Profi vákuumos csomagológép forradalmi módon segít vákuumban tárolni az élelmiszereket, így hosszabb ideig megőrzik a természetes ízüket, a színüket és a textúrájukat. Az ezzel a módszerrel eltárolt élelmiszer akár 5-ször hosszabb ideig marad friss, mint a hagyományos módszerű tárolásnál.

Rozsdamentes design

A Maxxo vákuumfóliázó gép VM Profi 20 l/perc teljesítményű dupla szivattyúval és megerősített dupla hegesztéssel van felszerelve. A gép felülete rozsdamentes acélból készült, így ellenáll a mechanikai sérüléseknek és könnyen karbantartható. Minden funkció gyorsan beállítható a porszívó tetején található gombok és digitális kijelző segítségével.

A Maxxo VM Profi vákuufóliázó gép készen áll a Sous-vide-ra

A Maxxo VM Profi vákuumozó módosítva lett az új Sous-vide konyhai trend alkalmazásához. Ez a technika abból áll, hogy az elkészítendő ételt a fűszerekkel együtt egy speciális zacskóba csomagoljuk. Ezt a zacskót úgy kell módosítani a nagyobb terheléshez, hogy az ne szakadjon szét a főzés során. Az ilyen vákuumcsomagban elkészített élelmiszerek megtartják az összetéveszthetetlen ízüket és a teljes táplálkozási értéküket.

Gyors pácolás funkció

A speciális gyorspácolás funkcióval a hús több órás pácolási időtartama helyettesíthető. A Maxxo vákuumcsomagolóval pillanatok alatt elkészül a grillezni kívánt hús.

A Maxxo VM Profi vákuufóliázó gép 3 üzemmóddal rendelkezik

A különböző élelmiszerek három különböző vákuumozási üzemmódba állíthatók be: száraz, nedves vagy vizes. Olyan ételdobozok is vákuumozhatóak, amelyek speciális csatlakozóval vannak ellátva a szívócsővel történő légtelenítéshez, vagy pedig a légtelenítést meghatározhatja saját magad is. A Maxxo készülék olyan speciális funkcióval is el van látva, amely megakadályozza a törékeny és a finom élelmiszerek deformációját a vákuumozás alatt.

A Maxxo VM Profi vákuumfóliázó gép csomagjának tartalma

  • 1 db 28 × 30 cm tekercs
  • 1 db 20 × 30 cm tekercs
  • 5 db 22 × 28 cm zacskó
  • Integrált fóliatartó - a készülék része
  • Vágókés - a készülék része
  • Vákuumfóliázó gép

Figyelmeztetés: A tömlő nem képezi a csomag részét



Paraméterek

Típus

Típus Fóliahegesztő

Tulajdonságok és funkciók

Hegesztés maximális szélessége 3 cm
Teljesítmény 130 W
Szívóerő 20 l/m
Funkciók Hegesztési funkciók (nedves éllemiszerhez), Automata, Pulzáló levegőszívás, Marinálás, Dupla hegesztés
Tulajdonságok Beépített fóliatartó, Külső légelszívás lehetősége, Alkalmas sous vide-hoz
Fóliák száma a csomagban 2 db
Csomag része Fólia, Vágókés, Zacskók

Méret & súly

Szélesség 40 cm
Magasság 11,5 cm
Mélység 20 cm
Tömeg 3 000 g
Kód:  MXXPR002
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  Maxxo VM Profi

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20