Oldal frissítése

Maxxo CC002

4,6 60 értékelés
3 290 Ft

Maxxo CC002

A Maxxo CC002, DeLonghi kávéfőzőkhöz kialakított vízszűrő, javítja a víz minőségét. Használatával nagyban csökkentheted a víz keménységét és nem kívánatos anyagoktól is megszabadulhatsz - mindezek nagyban befolyásolják az elkészülő italadi minőségét. Továbbá, a vízszűrő megakadályozzá a vízkő kialakulását és lerakódását a készülékben, így kávéfőződ méghatékonyabb lehet - az így elért íz és aroma arányaiban javul. A rendszeres szűrőcsere tovább növeli kávéfőződ élettartamát.

Főbb jellemzők:

  • Egyes DeLonghi kávéfőzőkkel használható
  • Javítja a vízminőséget
  • Meghosszabbítja a kávéfőző élettartamát
  • Jobb minőségben állíthatod elő italaidat

További információk:
A következő készülékekkel használható:
DeLonghi - Combi, Espresso, ECAM23, ECAM 24 Magnifica S, Primadonna, Primadonna Avant, Primadonna Exclusive, Primadonna S
A következő készülékben cserélhető:
DeLonghi DLS C002

Paraméterek

Szűrő típusa

Szűrő típusa Vízszűrő
Kód:  EAN6161h
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595235814789

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15