Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Maxxo VM3550 Kézi akkus vákuumozó egység

4,5 11 értékelés
10 390 Ft

Maxxo VM3550 Kézi akkus vákuumozó egység

Sokáig frissen kell tartanod az ételeidet? Erre kínál kiváló és praktikus megoldást a bárki számára használható, újratölthető vákuumozó gép. A készülék ötször tovább biztosítja az ételek frissességét és tartósságát, így tovább megőrzik minőségüket. Az eszköz segítségével az élelmiszerek speciális zacskókba csomagolhatók, majd zipzárral és szelepekkel lezárhatók, de vákuumos edényekkel és dobozokkal is használható, hiszen egyszerűen csak kivonja a levegőt azokból. Így a minőség hosszabb időn keresztül történő megőrzése mellett védelmet nyújt a káros baktériumok, gombák és mikroorganizmusok ellen is, miközben megőrzi az ételek vitamin- és ásványi anyag tartalmát, valamint az ízeket is hosszú ideig megtartja.

Legfontosabb jellemzők

  • A zacskók és dobozok levegőjének kiszívására
  • Vezeték nélküli működés
  • Minőségi kivitelezés, kis méret
  • Modern design
  • 6 vákuumos zacskó
  • Integrált Li-Ion akkumulátor
  • Az élelmiszerek ötször hosszabb ideik eltarthatók
  • Könnyen kezelhető

Intuitív működés

A készülék működése nagyon egyszerű és intuitív. A kis és kompatibilis készülék kombinálva a kiváló minőségű Li-Ion akkumulátorral akár 60 vákuumos ciklusra is képes egyetlen feltöltéssel. A csomagban emellett található 3 db 20 × 20 cm valamint 3 db 25 × 30 cm méretű vákuumzacskó, töltőállomás, univerzális USB töltőkábel és rögzíthető zárókupak a zacskókhoz.

Kellemetlen szagok nélkül

Ez a csomagolási technológia nem csak aromás ételek és sajtok és tárolására, hanem száraz termékek tárolására is alkalmas, mint például a hüvelyesek, fűszerek, kávé és tea. Így nem kell tovább aggódni a kellemetlen szagok miatt a hűtőben vagy a fagyasztóban. Az innovatív eszköz utazáshoz is kiválóan használható, hiszen nyaraláshoz, hosszabb utakhoz is csomagolhatunk a segítségével ételeket, de akár az uzsonna szállítását is megkönnyíti. Az ételeket pont akkora adagokba lehet csomagolni, ami pont elfogyasztható.

Hosszabb lejárati idő a hűtőszekrényben:

sajt + kolbász: hagyományos tárolási idő: 1 hét - hosszabb idő vákuum alkalmazásával: 3-6 hét

Hosszabb lejárati idő a fagyasztóban:

hús + zöldség + gyümölcs: hagyományos tárolási idő: 6 hónap - hosszabb idő vákuum alkalmazásával: 2-3 év

 

Paraméterek

Típus

Típus Kézi vákuumozó

Tulajdonságok és funkciók

Szívóerő 8 l/m
Funkciók Pulzáló levegőszívás
Fóliák száma a csomagban 6 db
Csomag része Zacskók

Méret & súly

Szélesség 13,5 cm
Magasság 8 cm
Mélység 5,5 cm
Kód:  EAN6164i
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595235803585

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05