Oldal frissítése

Maxwell & Williams 9 darabos étkezőkészlet

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Maxwell & Williams 9 darabos étkezőkészlet

A Maxwell & Williams étkészlet egy kiváló kombinációja a minőségű ausztrál porcelánnak és a bambuszfának. A készlet tartalmaz egy porcelán tálcát, kivehető fa deszkát, porcelán tálat, koktél pálcikákat és két sajtkést is. Ez a kollekció kiváló szolgálatot nyújthat partikon, vacsoráknál vagy egyéb különleges alkalmakkor, mikor vendégeket fogad. A kiváló minőségű porcelánt lehet használni mikrohullámú sütőben és nyugodtan tisztíthatjuk mosogatógépben. A bambusz fa deszkát ajánlott nedves ruhával letörölgetni és megszárítani elpakolás előtt

A Maxwell & Williams kollekciójának szépsége az egyszerűségében rejlik!

Legfontosabb jellemzők

  • Egyszerű és modern design
  • Márkás ausztrál porcelán
  • Sajtkóstoláshpz alkalmas sajtkések
  • Porcelán és bambusz érdekes kombinációja
  • Különleges alkalmakhoz
  • Mikrohullámú sütőben is használható
  • Mosogatógépben tisztítható

A készlet tartalma:
1 darab porcelán tálca
1 darab kivehető fa deszka
1 darab kicsi porcelán tál
4 db koktél pálcika
Sajtkóstoláshoz 2 darab sajtkés

Maxwell & Williams

Az egyedi elegancia, amely egyesíti a magas minőséget a legújabb trendekkel - precíz termék, amely kitűnő minőségű porcelánból készült a Maxwell & Williams jóvoltából.  A gyűjtemény különböző formájú és stílusú evőeszközöket tartalmaz. Az exkluzív porcelán étkészletnek köszönhetően úgy érezheti magát, mint egy elegáns étteremben vagy szállodában. Végül, de nem utolsó sorban, a Maxwell and Williams kollekciója teljesen megfizethető áron elérhető bárki számára.

 
Kód:  MAXJS005
Termékszám:  LH9217
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05